Japonský bramborový salát a Katso řízek s domácí omáčkou Tomkatsu
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 9 615 kJ / 2 298 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,41 g |
Tuky | 104,30 g |
Vláknina | 24,28 g |
Cholesterol | 1,13 g |
Sodík | 4,93 g |
Sůl | 11,54 g |
Sacharidy | 254,39 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pred par dnami bola pridana jedna komplikovanejsia verzia pridavam recept na jednoduchu verziu ( ako v Tokyu). Tieto rizky su na prekvapenie velmi popularne na druhej strane zemegule od 19 storocia a kupite ich v kazdej tzv. Western style restauracii ale aj tradicnej. Volaju sa Katsu ( vacsinou bravcove ale aj kuracie) jedia sa tradicne ryzou ale v Tokyu som ich jedol s Japonskym zemiakovym salatom ( naozaj treba Japonsku majonezu je ina )a so struhanou kapustou( tu surovu davaju ku vsetkemu ) a omackou Tomkatsu.( pridavam recept ako ju lahko vyrobit doma).
Treba sa opytat lebo dost casto namiesto Tomkatsu omacky vam tam navalaju japonsku kari omacku.( nic proti nej len to clovek necaka).
A potom to vyzera tak inac....
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 6. 2022 15:07
Jdu ho nějak zkulturnit
6. 6. 2022 14:30
6. 6. 2022 13:09
6. 6. 2022 12:55
6. 6. 2022 12:54
Nonya na Topky již několik let nechodí, takže nemůže upřesnit... včetně vztahu k autorovi na Labu Bento...
Takže já osobně bych recept nechala jak je.
6. 6. 2022 11:45
27. 6. 2020 19:44
28. 1. 2011 16:04
28. 1. 2011 14:27
28. 1. 2011 13:42
28. 1. 2011 12:36
PS: Pridam mozno aj neuropsku cinu ked stihnem,,,
28. 1. 2011 09:59
Mimochodem, když někdo v češtině napíše "na způsob japonského...", netvrdí, že jde o japonský pokrm. Jazykové bariéry...
Ještě se zeptám...toMkatsu? Na obalu té mojí omáčky je toNkatsu, stejně jako všude na internetu...
28. 1. 2011 09:43
Ale v Japonsku by nikdy nemarinovali maso v silnej marinade z balzamikovaneho octu a potom maso macali to velmi silnej omacky ako je Tomkatsu.( preto som ju rozpisal ). Japonska kuchyna je velmi jednoducha zalozena na kvalitnych surovinach
28. 1. 2011 09:28
28. 1. 2011 09:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 6 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 9 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 20 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 23 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Právě bylo uvařeno:
Hlíva pečená s bramborami na smetaně
KatkaCechova uvařila před 49 minutami
Vepřová bratislavská plec
esindler@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Italská čočková polévka
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Vepřová játra - luxusní
Haniina uvařil před 3 hodinami
Kuřecí prsa v zeleninové krémové omáčce
esindler@seznam.cz uvařil před 4 hodinami
Cibulový quiche
Veronika.cho uvařila před 4 hodinami
Vajíčková pomazánka ze tří ingrediencí
Marketa Volfova uvařila před 4 hodinami
Vepřové na paprice se zakysanou smetanou
esindler@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Sádlové rohlíky se škvarkovými knoflíčky
Rorejsek uvařila před 7 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Peter xx uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny peče: Rychlý perník na plech se skořicí a povidly je neskutečně vláčný díky jedné surovině
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
15 typicky jarních pokrmů láká barevností, chutí i lehkostí. Nechte se inspirovat
Další recepty
Tématické fráze: vepřové maso recepty panko strouhanka wikipedie veprove recepty veprove tomkatsu japonske recepty řízky po japonsku řízek vlasky bramborový salát bento recepty co je mirin vepřový řízek recept řízk z panko strouhanka bramborový salát wikipedie katsu curry katsu kare oharky wikipedie jak se dělá domácí řízek ,recept japonsky recept bramborový salát s jarní cibulkou bento recept
Suroviny: maso vepřové, mouka hladká, vejce, strouhanka, sůl, pepř mletý, brambory, cibule, mrkev, okurka čerstvá, mirin, sůl, pepř mletý, majonéza, vejce, kečup sladký, omáčka worcesterová, omáčka sojová, hořčice, víno rýžové, ocet rýžový, česnek sušený, koření hřebíček, olej
Japonský bramborový salát a Katso řízek s domácí omáčkou Tomkatsu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RLGL
20 názorů