Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zadělávaná kuřecí stehna v pomalém hrnci

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 1. 2011 14:49

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 763 kJ / 660 kcal
Bílkoviny24,68 g
Tuky32,46 g
Vláknina20,30 g
Cholesterol 337 mg
Sodík 804 mg
Sůl2,11 g
Sacharidy57,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Zadělávané kuře se dá samozřejmě připravit i v běžném hrnci, trvá to kratší dobu, ale u pomalého hrnce odpadá míchání a kontrolování pokrmu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MrazovaJa MrazovaJa

27. 1. 2011 19:01

Od té doby co mám pomalý hrnec, vařím na sporáku už jen přílohy k jídlům :-)

Marsi Mesi

27. 1. 2011 17:38

teda to jsou vymoženosti:-O:-))

Madlenka1

27. 1. 2011 17:29

Hrnec pro pomalé vaření vaří jídlo dlouho...výhodou je, že se nemusí nic hlídat...vařím buď přes noc nebo když jsem v práci...
Jídla z něj jsou výborná...hlavně různá omáčková masa...a také vývary...
;-)

Marsi Mesi

27. 1. 2011 17:26

asi umřu blbá, protože nevím, že existuje pomalý a rychlý hrnec:-/myslela jsem, že tlakáč je ten rychlejší...:-8

jitush

27. 1. 2011 16:28

:yes:určitě dobrota:-)

Iljusa Iljusa

27. 1. 2011 14:55

Kuře sice uděláme rychleji v klasickém hrnci, ale ta chuť z "pomaláče" je perfektní. Receptík za 1* - + bodík ;-)Příloha :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí vývar v pomalém hrnci kuřecí polévka v pomalém hrnci zadělávané kuřecí maso co je pomalý hrnec kuřecí v pomalém hrnci kuřecí stehna z pomalého hrnce kuřecí čtvrtky v pomalém hrnci kuře v pomalém hrnci kuřecí stehna v tlakovém hrnci kuřecí čtvrtky na zelenině pro pomalý hrnec pomalý hrnec recepty pomalý hrnec kuřecí vývar co to je pomalý hrnec pomalý hrnec krůtí stehna kure z pomaleho hrnce krůtí v pomalém hrnci zadělávané droby krůtí pomalý hrnec vývar v pomalém hrnci pomalý hrnec kuřecí

Suroviny: směs zeleninová mražená, stehno kuřecí, okurky sterilované, vegeta, sůl, koření kari, olej olivový, koření nové koření, smetana, mouka hladká, vejce, mléko, smetana, mouka polohrubá, kypřící prášek, sůl, kaše bramborová sušená

TopRecepty.cz

Zadělávaná kuřecí stehna v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AmGB