Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chinois - francouzský máslový koláč

Hodnocení receptu je 4,9 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 1. 2011 10:55

Suroviny pro 8

8

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 163 kJ / 3 624 kcal
Bílkoviny103,43 g
Tuky126,05 g
Vláknina14,70 g
Cholesterol 1,42 g
Sodík 486 mg
Sůl1,12 g
Sacharidy511,66 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

1. koláč je vlhký, vláčný, jemný a krémový. Výborný vydrží i více dní, ale většinou je hned pryč :)

2. omlouvám se za nekvalitní snímky z mobilu, foťák se mi při stěhování nějak ..ztratil :(

3. ve Francii jsem si číňana zamilovala k snídani, recept jsem si odtamtud přivezla a musím říct, že výsledek se téměř úplně dotýká originálu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

miru

18. 2. 2015 14:24

Proč se mi ten potvor propadl po vyndání? Ale už nad ním slintáme ;-)

Hedvika Soňa

13. 3. 2014 23:40

SILNĚ NÁVYKOVÝ :-))

Iva Matty Habáňová

2. 2. 2014 12:11

Koláč je úžasný, recept mám od švagrové. Peču ho často a je vláčný a vynikající ještě druhý den (pokud něco zbyde...). Plním ho kaší, do které přidávám vanilkový lusk. Je to nejchutnější ze všeho, co jsem vyzkoušela. :-K

danuna

21. 5. 2013 09:41

jdu do něj, už jsem ho jednou dělala podle ivety fabešové a byl luxusní...ten váš vypadá stejně dobře;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 9. 2012 12:58

Super!!:-O

Alex

15. 7. 2012 17:31

Tento koláč dělám už po několikáté a byl pokáždé úžasný!!! Zmizí vždy během chvilky :-p:yes:

nikča

21. 5. 2012 19:07

ahojky, tak jsem si tak dneska brouzdala po internetu a narazila jsme na tuto dobrůtku!!! a musím říct že měla a ještě má úspěch :-)jen sem neměla vanilkový cukr tak jsem dala mandlovou esenci a vynikající!!! smekám :-)

Kaermorhen

13. 10. 2011 19:30

My ho kupujeme v Lídlu když je francouzský týden.Tak teď když máme recept,tak nemusím čekat na akci:-)):yes:

lucie

17. 8. 2011 18:05

dnes jsem pekla a nedá se to popsat jinak, než, SKVĚLÉ ;-):yes::-)

Mirusha Mirusha

28. 1. 2011 18:10

Právě jsem dopekla, ochutnala a musím dát bod :-) A s dovolením přidám fotečku :-)

hoskovavl

28. 1. 2011 07:53

Vypadá nádherně, hned bych si jeden kousek dala k čajíčku. Určitě zkusím, protože to opravdu láká. Dávám pochvalu a + bodík:yes:

Iljusa Iljusa

27. 1. 2011 13:44

Tento koláč jsem pekla před 2 dny podle receptu z mimibazar.sk http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36618&user=9..., dalo by se říci, že je to to samé (doslova). Zadělávala jsem jej v pekárně. Je vynikající:yes:;-)

ryshla

27. 1. 2011 12:46

Něco pdobného prodávají v makru pod názvem Brioše a tady na topreceptech je podobý recept, který se jmenuje vanilkový oblak ( nebo nějak podobně), ale má náplň jen z másla a cukru, když jsem ho upekla, tak byl hned pryč... Tady je náplň skoro stejná, jen složitější příprava, ale dost mě láká k vyzkoušení... jaká škoda, že držíme s přítelem dietu...:-K:yes::yes::yes:

srettka

27. 1. 2011 11:31

vypadá mooc pěkně:yes:...hmmm...zase jedna půvabná kynutá dobrůtka:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: chinois francouzský koláč chinois recept francouzký koláč chinios máslový koláč francouzský kynutý koláč francouský koláč francouzký máslový koláč francouzské koláče mimibazar.cz recepty recept na chinois recept na francouzský koláč recept chinois francouzský koláč recept brioše chinoas francouský máslový koláč brioše recept těsto na francouzský koláč

Suroviny: mouka hladká, cukr, máslo, mléko, droždí, vejce, sůl, krém, žloutek, mléko, mouka hladká, cukr, vanilka

TopRecepty.cz

Chinois - francouzský máslový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/konx