Krakonošovo tajemství
Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 859 kJ / 205 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,78 g |
Tuky | 9,82 g |
Vláknina | 6,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 23,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tímto receptem jsem se inspirovala v časopise "Rytmus života"
Hořčici jsem použila francouzskou Dijonskou a pepř byl drcený tříbarevný.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 7. 2013 07:52
dělávám podobně, moc dobré, doporučuji všem
11. 6. 2013 16:40
Dneska jsem to udělala,pro změnu jsem se inspirovala Chvilkou v kuchyni ,výborný recept...přidala jsem fotku
7. 12. 2011 21:23
je to moc dobré, rychlé a bez nádobí...paráda
26. 1. 2011 10:39
Růženko, dělám stejně, takže vím, že tahle dobrota nejenom voní, ale i báječně chutná
25. 1. 2011 18:37
Další recept z jednoho hrnce a určitě moc velká dobrota. Paráda +
25. 1. 2011 15:31
Ty brďo tak to jo to bych si taky dala+1
25. 1. 2011 15:05
Růženko bodtaky dělávám podobné, je to moc dobré
25. 1. 2011 14:50
Holky moc vám děkuji za kladná vyjádření k tomuto receptu a za bodíky opravdu vyzkoušejte,je to mooooc dobré a i rychlé a Srettko tu vůni tohoto papání jsem naschvál směrovala k tobě,já věděla,že tě probudí opravdu to krásně vonítakže díky moc
25. 1. 2011 12:43
ukládám
25. 1. 2011 10:15
tohle dělávala naše bábinka...když pak ten AL-raneček votevřela...no to byla vůůnička takže rozhodně muším dáti boďana
p.s. a já si řikala, co se to naším santa georgovem táhlo za vůně
p.s. a já si řikala, co se to naším santa georgovem táhlo za vůně
25. 1. 2011 09:06
mňam!
25. 1. 2011 02:45
Ruzenko, vyvedeny receptik..... +13
25. 1. 2011 01:45
dobrota+12
25. 1. 2011 00:44
Růži,moc dobré to je,děláváme také.Vyzkoušej medovou hořčici.Pak je to takové sladkokyselé.Pokud rádi nasládlé maso. Každopádně bodík a brzy zrealizuji.Na gril chuťovčička.
25. 1. 2011 00:09
Růžo, to nemá chybu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 10 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 12 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 1 hodinou
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 2 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 3 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 3 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 4 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 5 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 6 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Další recepty
Tématické fráze: krakonosovo maso hovězí roštěná recept krakonoš recepty krakonošovo maso krakonošovy dobroty krakonošovo dobroty recept na krakonose krakonosovo kyselo krakonošova roštěná mail krakonosovo.cz loc:cz krakonošovo kuře krkovice krakonošova krkonosovo tajemstvi recepty tajemstvi krakonosovo koreni recept na krakonošovo kuře krakonošovo kuřecí maso krakonošova krkovice krakonoš recept krkovice s dijonskou horcici platky z krkovice
Suroviny: krkovice vepřová, brambory, cibule, slanina anglická, okurky sterilované, pepř mletý, sůl, hořčice, olej, tymián
Krakonošovo tajemství
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYr6
24 názorů