Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Semlor

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 5. 2008 20:11

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie21 715 kJ / 5 190 kcal
Bílkoviny151,36 g
Tuky122,42 g
Vláknina35,40 g
Cholesterol 791 mg
Sodík 1,96 g
Sůl4,88 g
Sacharidy853,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Při teplotě 235°C se nám bochánky zespoda trochu moc upekly. Doporučujeme tedy klidně teplotu 200°C.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

1. 7. 2010 22:29

Hanka, tipujem, že marcipán...je z mandlí...ale prečo ten záhadný názov?

HankaPu HankaPu

27. 2. 2009 17:58

Ráda bych vyzkoušela tenhle recept, ale bohužel nevím co to je mandelmassa. Díky za odpověď.:-/

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kardamon recepty mandelmassa kolacky semlor kardamon recept recepty kardamon mandelmasa kynuty bochan se skorici recept kardamon testo kardamon v mlece mandelmasa recepty kardamon-recepty kardamon prášek mandelmassu

Suroviny: mléko, smetana ke šlehání, cukr krupice, cukr moučkový, mouka hladká, prášek do pečiva, máslo, droždí, mandelmassa, vejce, kardamom, sůl

TopRecepty.cz

Semlor

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5Nq