Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová pečená roláda na houbách

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

23. 1. 2011 16:47

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 661 kJ / 2 309 kcal
Bílkoviny229,68 g
Tuky130,47 g
Vláknina5,65 g
Cholesterol 2,22 g
Sodík 11,89 g
Sůl27,55 g
Sacharidy52,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

24. 1. 2011 08:51

Krásný recept i fotky:yes::-)

Madlenka1

23. 1. 2011 20:44

krásné...:yes::yes:

Ambiente

23. 1. 2011 20:28

já bych v tom nehledal nic špatnýho, každej kuchař ví z čeho vaří;-) to neni anatomie přeci ale láska k jídlu:-)

Colombo65 Colombo65

23. 1. 2011 20:17

;-);-);-) Díky dámy, jsem v pohodě:-K

Ambiente

23. 1. 2011 20:16

xxx napiš na e-mail a.kufner@seznam.cz, potřebuju parťáka a jestli jsi tak dobrej mam pro tebe kšeft:yes:, nestíham.
Recept pěknej:yes:, takovej anglickej i fotky ale bodík dát nemůžu:-)

Eliza Eliza

23. 1. 2011 20:14

Páni, to je debata jako před zkouškou z anatomie na veterině...;-):-D:-D
Otto, opět hezký recept a obrázky...:-):yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 1. 2011 20:14

:-))Ottí,buď v pohodě a řiď se svým mottem:-*:-))použij termín vepřová blána a každý kdo bude chtít bránici pod tímto názvem,určitě dostane,co bude potřebovat;-)Tomuto krásnému a chutnému rcp je to stejně jedno:-K

Colombo65 Colombo65

23. 1. 2011 20:05

Dobrá jak tedy to mám pro použití v kuchyni pojmenovávat:
- vepřová tuková blána
- vnitřní střevní blána
Poraďte a budu to označení rád používat, slovo odborníka je slovo odborníka;-)
Je to stále debata o receptu a jeho surovinách takže v pohodě.

xxx

23. 1. 2011 19:53

pan myslivec byl trošku mimo mísu :-D ale pro pobavení dobrý, o použití bránice a i vepřového střevního sádla bych vám mohl udělat přednášku ale to je fuk nechtěl jsem vám to rozmlouvat.

rebeka rebeka

23. 1. 2011 19:51

xxx (neregistrovaný/á)má vážně pravdu;-)to,co v masném krámu běžně prodávají jako"bránici"je ve skutečnosti tuková blána,ale tak to máme vžité a vskutku se to pod tímto (nesprávným)názvem prodává
ale Colombo za to jistě nemůže a recept vč.fotek je luxusní:yes::yes::-p:-K

Colombo65 Colombo65

23. 1. 2011 19:45

Doporučuji podívat se na toto video a pak nechápu o čem je tato debata:
http://www.zkouknito.cz/video_53423_myslivecky-spi...
Je to soutěžní recept, tak snad tam se nesmí šidit divák. Jinak se to mé osoby nijak nedotklo, taková malichernost za to nestojí. ;-)
Jo a každá rada je nad zlato, to je snad jasné;-)A pokud někoho klamu tak se co nejponíženěji omlouvám:-K

xxx

23. 1. 2011 19:39

omlouvam se pokud jsem se vás dotkl ale nejspíš došlo k chybě při označení masa a doufám že to nebyl úmysl od pana řezníka, protože bránice je 10x dražší než střevní sádlo, a ještě jednou se omlouvam že jsem se snažil poradit, myslím si že žádný učený z nebe nespadl ale přiznat si to nechat si poradit pro mě znamená víc než takhle klamat své kolegy ale Vy o rady asi nestojíte:no:

Colombo65 Colombo65

23. 1. 2011 19:32

for XXX: V masně označeno a zakoupeno jako bránice, tak nevím, asi se stanu veterinářem na vedlejší úvazek. Ale děkuji za osvětu, v recepisu to změním jen jako tukovou blánu.;-);-);-)

srettka

23. 1. 2011 19:23

to je fakt neskutečný:-O nekoná se tu dneska gastrosoutěž a nejlepší dobrotu?? jinak nechápu...dneska jste měli všichni chuťový poháry totálně v pozoru ne?? jedna mňamka za druhou:-p
tuhle nepočítaje:yes::yes:

xxx

23. 1. 2011 19:21

radulko Ty vtipálku;-, do bránice nemůžeš nic obalit;-) to je vtip aby to nikdo nemohl udělat. na fotkach je vnitřní střevní sádlo a v popisu je bránice která se používá úplně na něco jiného:-D

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jak dlouho péct vepřovou roládu vepřová roláda video vepřová kýta na houbách pecena jak péct vepřovou roládu pečená roláda vepřová roláda zkouknito.cz pečená vepřová kýta na houbách nejlepší vepřová roláda veprová roláda recept vepřové na houbách bavorská roláda vepřová kyta pecena na houbách vepřová roláda s houbami zkouknito zkouknito střevní blána vepřová roládadoba pečení vepřová roládadoba pečení jak dlouho se pece rolada

Suroviny: kýta vepřová, klobása, vejce, solamyl, cibule, mrkev, houby lesní, koření vepřová pečeně, sůl, pepř, paprika čerstvá červená, blána tuková vepřová

TopRecepty.cz

Vepřová pečená roláda na houbách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LPp4