Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš lázeňského šviháka

Guláš je vděčné jídlo, které zahřeje i zasytí. Na internetu najdete opravdu velké množství receptů, protože každý ho dělá trochu jinak. My pro vás máme variantu z lázeňské hospůdky, kterou bez problémů vyšvihne i kuchař začátečník.

Hodnocení receptu je 5,0 (52×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 170 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 140 min

170 min (30 min příprava + 140 min tepelná úprava)

20. 1. 2011 22:11

Suroviny pro 12 porcí

12 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie21 934 kJ / 5 242 kcal
Bílkoviny447,70 g
Tuky290,66 g
Vláknina88,00 g
Cholesterol 1,19 g
Sodík 1,68 g
Sůl4,00 g
Sacharidy186,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento guláš jsme jedli v malé lázeňské hospůdce Kostelec - Štípa u Zlína. Byl moc dobrý, ale až na bobkový list a chilli nám nechtěli prozradit celý recept, ani žádné jiné množství čeho všeho použili. Pro oko vypadá úplně stejně, jen chuť je trošku jiná:-)

Vařila jsem pro 8 lidí, tak proto takové množství všech surovin:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivusa Ivusa

21. 1. 2011 15:43

:yes::yes:Luxusní gulášek a krásné fotečky,Aničko.....Už dlouho jsem guláš nevařila a tenhle přímo vybízí k vyzkoušení;-)s tím křenem to bude asi síla ,ale my to máme rádi a jak já říkám -jen houšť:-D:-D:-DBODÍK JE JASNÁ VOLBA:-!:-!

majda 2

21. 1. 2011 15:03

Ten je lákavý!:-p:yes:

misza misza

21. 1. 2011 14:36

Aničko gulášek vypadá skvěle:-p:yes:

martina 72

21. 1. 2011 14:15

Tohle vypadá úplně skvěle:-O:yes:
Aničko vůbec se nedivím, že nechtěli prozradit celý recept, to udělá málokterý kuchař v restauraci, každý má svoji vychytávku a tají si ji pro sebe:-K
Určitě přidávám bod, i když jsem ještě nevyzkoušela:-K:yes:

zdena 3

21. 1. 2011 13:32

:yes::-);-) a bod

Anna Kocikova Anna Kocikova

21. 1. 2011 11:57

Děkuji všem za milé komentáře a přidělené body:-*:-K
Zdeničko v Kostelci vaří jen samé dobroty,my tam někdy chodíme procházkou po nové cyklistické stezce-je pořád na co se dívat a cestou vyhládne;-)
Mr.Bean-u gulášku delší doba vaření platí dvojnásob,ale já jsem spíš "papiňákový"typ a tady toto byl teda nářez:-Dale vyplatilo se-chutnalo všem a to těší nejvíc;-)

mysulka mysulka

21. 1. 2011 11:44

:-p:yes: mňam:-K:-K

Mr. Bean Mr. Bean

21. 1. 2011 09:32

:-)):yes: čím delší vaření tím líp, maso se rozpadá na jazyku mňam!

cathleen cathleen (moderátorka)

21. 1. 2011 08:45

:-O Áchich....ukládám si k vyzkoušení:yes::yes:

marcik marcik

21. 1. 2011 08:43

:-puž začínám mít hlad:-Sa ta klobáska:-p+:yes::yes:

Suvicka Suvicka

21. 1. 2011 08:36

Jasny 10. bod :yes:, chutne fotky, oci by vazne jedly. :-K

maris maris

21. 1. 2011 07:59

Aničko - gulášek vypadá náramně a i fotky jsou krásné:yes::-)+

srettka

21. 1. 2011 07:22

nádhera:yes:..jak z Intercontinentálu;-) a zas to voní až sem:-p:yes:

Ivana Ch

21. 1. 2011 05:46

:-p:-p:-D:-)):yes::-K

Eliza Eliza

21. 1. 2011 00:57

Tak jsem dočetla a dostala jsem ohromnou chuť na guláš, křenem sypaný...:-p Bohužel teď nemůžu na nákup (ošetřovačka) a v mrazáku jsou jen hovězí plátky na dušení... Ale už se těším a snad půjdu spát, protože recept navádí k bezuzdnému vybírání lednice...:-p;-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: hovězí guláš pro 40 lidi gulas pro 20 lidi guláš pro 40 lidí porce gulase kolik masa na porci guláše hovězí maso recepty porce masa na guláš guláš pro 15 lidí kolik masa na gulas luxusní guláš luxusní hovězí guláš guláš pro 10 lidí guláš s křenem guláš guláš 20 porcí kolik masa na guláš pro 20 lidí kolik masa na 20 porci gulase hovezi gulas pro 20 lidi kolik masa na 1 porci gulase jak se vaří guláš

Suroviny: kližka hovězí, sádlo, cibule, česnek, paprika sušená sladká, vývar hovězí, kmín drcený, chilli, bobkový list, mouka hladká, sůl, pepř, klobása, paprika čerstvá červená, cibule, křen

TopRecepty.cz

Guláš lázeňského šviháka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xlWr