Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Americký řízek

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

20. 1. 2011 15:05

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie9 375 kJ / 2 241 kcal
Bílkoviny14,50 g
Tuky203,50 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 12 mg
Sodík 230 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy82,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

kdo má může dodat foto

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

20. 7. 2019 12:41

Veronika Jana: no tak nějak:-O:-O:-O

Bibinko, opravdu jsi nechala v lednici 2 dny plátky masa, na tom broskev a sýr, okolo brambory, pak jsi to dala do trouby a upekla a vyšlo z toho to co je na fotce???

Veronika Jana Veronika Jana

20. 7. 2019 12:26

:-O

Veronika Jana Veronika Jana

20. 7. 2019 12:26

:-O

Veraalg

25. 7. 2013 04:01

Daniella O.:Ja ziji v USA ale nikdy jsem neslysela nebo videla v restauraci rizek takhle udelany. Ale urcite je dobry I kdyz neni americky

Pejsáčková

20. 1. 2013 14:37

pekla jsem to bez odležení a výborné! Jen se mi to pro pětičlennou rodinu nevešlo do zapékací misky, tak jsem to dělala na plechu. A za půl hodiny bylo maso kupodivu fakt upečené! Takže supr! :-)

Aleš

24. 1. 2012 13:30

Bibinka: Si dobrej soukromník ženská, bylo to takový a takový.. tak napiš jako autor k jakým změnám došlo a nekřečkuj ženská !!

Bibinka Bibinka

21. 11. 2011 19:46

Swingo, moc jsme si pochutnali a dala jsem ti fotky, aby byl recept veselejší a lákavější;-)Dávám 4.bod:yes: a přidávám ti fotky;-)

radmilis

20. 1. 2011 20:10

Po přečtení receptu jsem prolistovala své záznamy a fakt tam je;-) Asi v roce 1999 ho na F1 P.Novotný prezentoval. Nikdy jsem ho nezkusila, ale utkvěl v paměti a opravdu je to tam i s bramborama.;-)

Daniella O. Daniella O.

20. 1. 2011 19:19

Veprove a brambory se nemohou za 25 min, propect....:-?:-?:-? Kompotovane broskve se ale rozpecou, spis rozblemcaji nebo ne???? Nevim, ziji zde uz peknou radku let a americani tento rizek asi v zivote nevideli..... jeste dotaz, opravdu se to nechava ulezet 2 dny i s tim bramborem???? Dobre to muze byt, ale asi bych udelala klasiku.;-);-):-), jako Maris...:-K

cathleen cathleen (moderátorka)

20. 1. 2011 16:02

Iri, klídek, já jsem taky nic podobného (stejného) nenašla...jen si pamatuji tu diskuzi pod receptem. (Tedy - myslím, že to bylo tady...:-)) )

chocolate

20. 1. 2011 16:00

Nechci být za rejpala, ale ty brambory budou po dvou dnech v ledničce černé a pokud není maso ve vzduchotěsné dóze, hrozí zkažení.

Swinga Swinga

20. 1. 2011 15:45

nevím zda je tu něco stejného koukala jsem ale nic nenašla:-?:-/

maris maris

20. 1. 2011 15:34

marciku - já nevím, snad nám to autorka objasní:-)

cathleen cathleen (moderátorka)

20. 1. 2011 15:33

....není tady už něco podobného nebo i stejného? Na diskuzi o dvoudenním odležení všech připravených surovin jsem tu, myslím, už narazila.......

Swinga Swinga

20. 1. 2011 15:33

Taky jsem na to hleděla když mi to kamarádka poslala ale bylo to moc dobré :-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: americké řízky dobré řízky řízky z černého bezu řízek a brambory řízek s bramborem dobry rizek řízky z brambor rizek recept americký kuřecí řízek řízek s oblohou vepřové maso s broskví veprove recepty brambory a rizek řízek řízek-foto řízek-foto brambory na řízek brambory jako řízek americké brambory s řízkem řízek s brambory foto

Suroviny: řízek vepřový, brambory, kompot broskvový, sýr tvrdý, paprika sušená sladká, olej

TopRecepty.cz

Americký řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/koWX