Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králičí pěna

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

19. 1. 2011 20:01

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 194 kJ / 1 720 kcal
Bílkoviny85,06 g
Tuky149,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,02 g
Sodík 340 mg
Sůl1,31 g
Sacharidy8,44 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento rodinný recept dělám, pokud zbude nějaké maso z pečeného králíka. Dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

eva hubova eva hubova

13. 6. 2015 16:08

Králíka moc nemusím, ale pěna je super:-p:yes:

Pajaska Pajaska

20. 1. 2011 12:26

Čokoládko,nic se vůbec neděje.Já bych napsala do receptu vařené žloutky,pokud bych takové použila.;-) Unáhleně jsem asi reagovala na ty žloutky,protože spousta lidí má obavy z použití syrových vajec.
Jo dneska ani nevíme co jíme,že?Ať se podaří a chutná.:-K

Daniella O. Daniella O.

19. 1. 2011 21:25

Cokoladko, take bych chtela vyzkouset, ale tady pouze kralici stehna stoji 20 USD. Jinak tech zloutku bych se nebala, cely zivot delam domaci tatarku ze syrovych vajicek a nikdy se nic nestalo. Dcera dostala salmonelu z rajcat a loni zde dokonce podlehlo dost lidi na bakterii E - colli , ktera byla v cerstvem spenatu....:-?:-?:-? Tak to uz asi nebudeme jist nic, to budeme same modelky....:-K

chocolate

19. 1. 2011 21:10

Nebojím se, naopak se ptám, protože se mi to líbí a nechci to zprznit.Člověk by nakonec nemohl jíst skoro nic, kdyby se bál, že ;-).

Pajaska Pajaska

19. 1. 2011 21:06

Ivo ,viď, ty souchotiny co se prodávají,tomu se nedá říct králík.
Jedině si kup od soukromníka,to je něco jiného.Je jich čím dál méně,škoda.A ti trpasličí?To by asi nezbylo.:-D:-D:-D;-):-)

Pajaska Pajaska

19. 1. 2011 21:02

Ladi,dělávala to moje babička,ona vařila jeden čas v restauraci.Je to už tááák dávno.To v té době byli králíci i na jídelních líscích a když zbylo,tak to zpracovala na tuto pěnu.Pěna měla v té době takový úspěch,že lidi na tuto pěnu chodili extra.;-):-K

Pajaska Pajaska

19. 1. 2011 20:55

Ne ne,mají tam funkci emulgátoru.;-) Pokud se bojíš čokoládko,dej vařené a přidej lžičku smetany navíc.:-)

isindy isindy

19. 1. 2011 20:53

ukládám, na pohoštění zase příjemná změna ;-) jen s tím králíkem si nejsem jistá, sice je kolem králíkáren spousta, ale panelových :-// - a králíci jsou v nich možná někde jen ti domácí trpasličí :-8:-D tak snad to kuře, to by šlo ;-)

chocolate

19. 1. 2011 20:12

Ty žloutky jsou, předpokládám, vařené?

spagetka spagetka

19. 1. 2011 20:08

Páji,díky za připomenutí:-K:-K mého studentskýho mládí:-8 - tímhle jsme na koleji v Ústí ohromovali při večerních mejdanech,a mám to někde zahrabaný v sešitu, přišla s tím tenkrát spolustudentka a dělala to nejdřív z kuřete a v paprikách nebo rajčátech to bylo:-p:-p:-p:-*:-*:-*. Takže co nejdřív spáchám z králíka a už se těším :-p:-p:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pěna z králíka šunka z králíka králíčí předkrm kraliči šunka salmonela kralika králík recepty zahrabaný králík recepty dort kralíkarna cim potrit kraliky v kralikarne kralici mousse recept salmonela v pepři salmonela v pepři kralik na spenatu rozpůlený dort rozpůlený dort králíkárna recept zdravě králičí předkrmy kraličí předkrm recept nadýchaná pěna bakterie e colli na zelenině

Suroviny: maso králičí, máslo, smetana sladká, žloutek, sůl, pepř, paprika sušená sladká, šťáva citronová, omáčka worcesterová

TopRecepty.cz

Králičí pěna

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jnWR