Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzená krkovička na zelí v papiňáku (tlakovém hrnci)

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

19. 1. 2011 14:45

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 466 kJ / 1 546 kcal
Bílkoviny157,54 g
Tuky78,98 g
Vláknina22,70 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 436 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy47,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Byla to dnes taková rychlá improvizace. Potřebovala jsem rychle udělat oběd a necítila jsem se na delší stání u sporáku. Spojení všech chutí se povedlo a manželovi chutnalo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

senky senky

19. 1. 2011 20:10

Mňam:yes::yes:

kucerova45 kucerova45

19. 1. 2011 19:40

to je papáníčko,hned bych si dala:yes::-p

rebeka rebeka

19. 1. 2011 18:54

och,tohle je hooodně jedlé foto,chjjo,já v práci,hmmm:-//:-D:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 1. 2011 18:14

Sůvičko pořiď;-)já mám 4:-))

Suvicka Suvicka

19. 1. 2011 18:00

Krasné fotky, já si snad pořídím "Papinův hrníček". Uděluji 3 bod. :yes::-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 1. 2011 17:48

Díky za bodíky i komentáře:-K:-K
Krkovička je kupovaná v masně Kaufland:-)
Jani R.40 minut celkem,ale rozděleno na 30 minut maso pak přidat zelí a to už jen 10 minut.Já nemít tento hrnec ve kterém dělám skoro všechno,tak jsem vedle,jak ta jedle:-D
ps-také jsme jen 2,no bude to na 2 dny,alespoň se vyležím;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 1. 2011 17:07

Aničko, ten tlakáč je výmysl, co?;-) No, asi jsi dělala maso vcelku, že? My jsme jen dva, takže bych dala 2 plátky a musela tu dobu snížit. 40 minut dokupy se mi zdá přece jen hodně. Zelí dělám v tlakáči cca 20 minut, takže myslím, bych to tak dělala dohromady i se zelím 20-25 min, ale určitě vyzkouším, taky mám ještě domácí;-):yes:

jitule jitule

19. 1. 2011 16:58

+1:yes: Mňam!:-p

Lenka30 Lenka30

19. 1. 2011 16:48

to teda :-O až sem to voní :-p:-p hned bych si dala :yes::yes:

Jikotka Jikotka

19. 1. 2011 16:47

:-p:-p:-p:yes::yes::yes::-D to je domácí krkovička co :-?

Dana61

19. 1. 2011 15:11

Aničko, to voníííííí až sem:-D:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak dlouho vařit uzené maso uzené maso vařené v papiňáku uzene maso v papinaku jak dlouho varit uzené doba vaření uzeného masa uzené maso doba vaření uzená krkovička jak vařit uzené maso jak dlouho se vari uzene maso zelí v papiňáku jak dlouho varit uzenou krkovici vaření uzeného masa jak dlouho vařit uzenou krkovičku uzená krkovice na zelí jak dlouho varit uzene maso v papinaku papiňák do mikrovlnky jak dlouho vaříme uzené maso uzení v hrnci jak dlouho vařit zelí uzena krkovice

Suroviny: krkovice vepřová, cibule, česnek, skořice celá, bobkový list, zelí kysané, mouka hladká, sůl, cukr, sádlo

TopRecepty.cz

Uzená krkovička na zelí v papiňáku (tlakovém hrnci)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7ABj