Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Alsaský šugrut

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 4. 2008 18:26

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie14 545 kJ / 3 476 kcal
Bílkoviny49,30 g
Tuky255,39 g
Vláknina58,36 g
Cholesterol 210 mg
Sodík 12,87 g
Sůl32,00 g
Sacharidy219,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vybusna vybusna

21. 4. 2008 15:02

mam taku istu skusenost ako ty a ked robim jedlo kde sa miesa kapusta so zemiakmi, tak zemiaky varievam osobitne. Ale zase ked varim kura vindaloo, tak tam su zmiaky+ocot a to tiez nevarievam dokopy a v tom sa uvaria bez problemov

bajaja

21. 4. 2008 14:47

Mám dotaz, ty brambory se dobře uvaří? Já mám zkušenost, že brambory vařené přímo s kysaným zelím, zůstaly na povrchu tvrdé, např. při vaření zelňačky. Tak teď brambory vařím samostatně, a dávám až do hotové polévky. Jinak to vypadá ňam, asi to co nejdřív zkusím.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: co k večeři alsaský hrnec jak se vaří brambory alsaske zeli ekucharka.cz co uvarit k veceri alsaské brambory ekuchařka video recepty jak vařit zelí jak uvarit parky litinový hrnec recepty jak se vaří párky co vařit k večeři jak se vaří zelí jak uvařit zelňačku co vařit litinové hrnce jak se vari zelnacka co uvarit z brambor jak vařit párky

Suroviny: zelí kysané, cibule, brambory, slanina anglická, klobása, maso uzené, párky, víno bílé, koření hřebíček, koriandr, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, česnek

TopRecepty.cz

Alsaský šugrut

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WDX