Boršč zase trochu jinak
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 24 903 kJ / 5 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 041,06 g |
Tuky | 178,44 g |
Vláknina | 33,36 g |
Cholesterol | 2,85 g |
Sodík | 3,59 g |
Sůl | 8,78 g |
Sacharidy | 30,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj:
Mezinárodní kuchařka(malinko poupraven)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 11. 2010 18:46
27. 11. 2010 18:44
27. 11. 2010 18:43
27. 11. 2010 18:41
27. 11. 2010 18:39
27. 11. 2010 18:37
Snáď sa Drahuška nenahnevá, že ju tu suplujem...
27. 11. 2010 18:35
27. 11. 2010 18:31
jo..a děkuji
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 2 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 5 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 6 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 14 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 21 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno 22. 4. 2024 12:44
Právě bylo uvařeno:
Nejlepší špenát
simei uvařila před 1 hodinou
Kefírová buchta - rychlovka
janatka uvařil před 1 hodinou
Hrachová kaše s cibulkou
Pepynn uvařila před 2 hodinami
Polévka s pohankou a kopřivami
spinner uvařila před 2 hodinami
Chlupaté noky či knedlíky ze syrových brambor a bez vajíčka
Swarofka uvařila před 2 hodinami
Boloňské špagety
Jiří Krejča uvařil před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Ellen1 uvařila před 2 hodinami
Buchta ze zakysané smetany
Sabora1 uvařila před 3 hodinami
Vláčná maková bábovka
maculkanikolas uvařila před 4 hodinami
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: bořšt borst recept cvikle boršč co je cvikla recept na boršt borst z cervene repy zeleninovy borst rusky borst polivka borst co je cvikle co je to cvikla recept na boršč boršč recept recept na polévku boršť polevka boršt recepty od pepy řepy boržť polevka domácí boršť boršť z červené řepy syrové
Suroviny: přední hovězí, plec vepřová, mrkev, celer, petržel, zelí hlávkové, protlak rajčatový, řepa červená, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, sůl, pepř, smetana kysaná, máslo, máslo, mouka hladká
Boršč zase trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZYN
23 názorů