Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Boršč zase trochu jinak

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

27. 11. 2010 18:26

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie24 903 kJ / 5 952 kcal
Bílkoviny1 041,06 g
Tuky178,44 g
Vláknina33,36 g
Cholesterol 2,85 g
Sodík 3,59 g
Sůl8,78 g
Sacharidy30,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj:

Mezinárodní kuchařka(malinko poupraven)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

27. 11. 2010 18:46

no cvikĺa,je,hádam,řepa:-8alebo nie:-8:-?;-)

rebeka rebeka

27. 11. 2010 18:44

Magduška:-8:-Ov kotli,vravíš:-?:-?:-?koĺko vás,pre boha,je:-?:-?:-O:-D:-D:-Djinak..děkuji:-8:-Kuž mám slinu v zatáčce:-p:-D:-D:yes:

Irrena Irrena

27. 11. 2010 18:43

Tak tenhle boršč udělám, dávám bodík:yes:Magdalenko prosím co je to cvikle, můj muž Slovák a neví to taky:-D:-D

drahulin drahulin

27. 11. 2010 18:41

Magdi klidně.:yes::yes:

drahulin drahulin

27. 11. 2010 18:39

Rebi já dávám jen dva druhy masa a ocet si tam dává každý podle chuti.To jsem tam nenapsala.:-8

magdalenka magdalenka

27. 11. 2010 18:37

Rebi, je tam ten parad. pretlak, alebo čerstvé paradajky, alebo paradajky z konzervy...v jedle cítiš mierne chuť paradajok, zemitú chuť cvikle...slovom ako boršč... uvar si, aj ja som dnes varila, ale v kotli...uležaný zajtra bude ešte lepší.
Snáď sa Drahuška nenahnevá, že ju tu suplujem...

spagetka spagetka

27. 11. 2010 18:35

Rebi, já tam ocet přidávám, ale bacha - jen když je to nutný, prostě podle chuti. Jinak když můžu dám i bulku čerstvý, každopádně boršč je vynikající polívka :-*:-K:yes:

rebeka rebeka

27. 11. 2010 18:31

no výborně:yes:už je uloženo;-)až přijede syn,tak mu ho udělám:-p:-8jenom dotaz..tam se nepřidává ocet:-?ta výsledná chuť je jaká:-?sladká,kyselá nebo míchaná;-):-D:-?a uzené maso tam nepřijde..to jsem asi spletla s něčím jiným,že;-):-?:-D
jo..a děkuji:-8:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bořšt borst recept cvikle boršč co je cvikla recept na boršt borst z cervene repy zeleninovy borst rusky borst polivka borst co je cvikle co je to cvikla recept na boršč boršč recept recept na polévku boršť polevka boršt recepty od pepy řepy boržť polevka domácí boršť boršť z červené řepy syrové

Suroviny: přední hovězí, plec vepřová, mrkev, celer, petržel, zelí hlávkové, protlak rajčatový, řepa červená, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, sůl, pepř, smetana kysaná, máslo, máslo, mouka hladká

TopRecepty.cz

Boršč zase trochu jinak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OZYN