Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Barončiny řezy

Voňavé máslové těsto, které se nastrouhaná na plech a mezi tím šťavnatá vrstva jablíček se skořicí a jemný bílkový sníh - to jsou barončiny řezy. Také je můžete znát pod názvem hraběnčiny. Ať už je název jakýkoliv, výsledný moučník je opravdu delikatesa.

Hodnocení receptu je 5,0 (53×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 45 min

70 min (25 min příprava + 45 min tepelná úprava)

24. 11. 2010 19:33

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie19 145 kJ / 4 576 kcal
Bílkoviny88,32 g
Tuky188,36 g
Vláknina38,40 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 798 mg
Sůl2,07 g
Sacharidy612,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Iveta

3. 9. 2013 18:56

recept spokojenost..těsto se mi nějak nechtělo spojit..dala jsem trochu mléko a vše v pohodě.:-)

michaelad00

8. 8. 2013 10:08

Znám a teď už dělám pouze podle tohoto receptu :yes: :-)
Plním i rebarborou, nebo meruňkama, je vynikající! :-K

MrCraft

17. 5. 2013 21:36

jsou super moc mi chutnají dávam bod:-)

alenice alenice

31. 1. 2013 11:46

nejlepší!!!!:-D:yes:

Ivka

3. 9. 2012 11:32

:-O

Soninka Soninka

23. 10. 2011 17:16

Dnes jsem vyzkoušela.Chutnají skvěle :-)Posílám další bodík :-K

chimena

2. 10. 2011 06:17

Vypadá to super, dnes zkoším péct. Určitě dávám bodík. :yes:

marie

4. 8. 2011 13:41

dnes je vyzlouším upec děkují za receptík davam vám take bodíky:yes: jsem zvědava jak to zvladnu :-8

september september

4. 7. 2011 16:29

Pekla jsem je jednou a všem moc chutnaly.Za dva dny jsem je musela péct znova,ale přidala jsem tam jen trochu více jablek,ale i tak byly suprové.:-) Posílám Vám bodíky:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Dóba

9. 3. 2011 12:54

U nás se tomu také říká hraběnčin koláč. Jen jsem ho trošku upravil. 1/3 těsta co se nechává na strouhání obarvím kakaem. Vypadá to moc hezky a chuť je ještě lepší.

Iriska Iriska

26. 11. 2010 15:27

Známé hraběnčiny řezy. Ale jsou fakt výborné. Jablíčka ještě posypu ořechy a rozinkami. Do bílků taky přidávám cukr. Taková dobrota si bodík určitě zaslouží. :yes:+

Jenda1 Jenda1

24. 11. 2010 22:13

Leničko, díky za připomenutí, už jsem dlouho nepekl;-). Skvělá buchta. :-!:-)):yes::yes::-K +11

AniCiz

24. 11. 2010 21:36

:yes:..taky dělávám s hladkou moukou..vynikající

zdenicka00

24. 11. 2010 21:06

Taky dávám do bílků cukr, sníh líp drží a je ho větší vrstva.:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 11. 2010 20:53

Znám, jsou skvělé.:-p:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: řezy na plech nejnovější recepty hraběnčiny řezy hrníčková kuchařka řezy z hery barončin koláč vynikající řezy a moučníky recepty s foto výborné meruňkové řezy hraběnčiny řezy s meruňkami vyborné řezy na plech řezy na plech recept na řezy hraběnčiny řezy na plech recepty z hery hraběnčiny řezy z hery výborné hraběnčiny řezy top řezy recepty kakaový hraběnčin koláč z héry řezy hraběnčiny řezy řezy recept řezy z jablek

Suroviny: mouka polohrubá, cukr krupice, tuk hera, vejce, prášek do pečiva, jablko, skořice, cukr vanilkový, tuk

TopRecepty.cz

Barončiny řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pzw6