Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře na víně, houbách a zelenině

Hodnocení receptu je 4,3 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba tepelné úpravy: 60 min

60 min (60 min tepelná úprava)

19. 11. 2010 12:27

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie3 834 kJ / 916 kcal
Bílkoviny13,05 g
Tuky44,40 g
Vláknina58,90 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 1,30 g
Sůl3,40 g
Sacharidy47,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: vlastný recept.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Amira Amira

19. 11. 2010 20:52

Iby, myslím, že kdyby jsi napsala, co to je v češtině "biele korenie" (což teda já netuším) a místo oškrábaných brambor v hrnci s vodou vyfotila postup tvorby brambor na "formu cocotte", bylo by to pro všechny užitečnější. Nezlob se, ale kuřecí stehno, brambory v hrnci a mrkev snad pozná i malé dítě, ale brambory ve formě "cocotte" fakt neznám a z tvých fotek vidět nejsou, aspoň ne tak, abych věděla, jak to podle popisu myslíš.

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

19. 11. 2010 20:47

Moshe, opäť Ti dakujem, uniklo im, že zemiaky sú tam k vôli tvaru, nazývanému "cocotte". Gastronomické hodnotenie však chýba, ako obyčajne...:-))nuž a tú mrkvu za svet neviem vymazať, hoci som z nej ručne vykrajovala guľôčky a nie vykrajovačom, to si tiež nevšimli...:-*

Moshe

19. 11. 2010 20:42

ercicka: ved ja som tebe ani nic nepisal, nevadi????:no:

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

19. 11. 2010 20:42

erčička, pokiaľ viem, písala som o stonkovom celeri a aj ked sa Ti to nepáči, budem fotografie vkladať tak, ako ja sama uznám za vhodné. Je mi ľúto,že si tento fakt prehliadla, ale to na vecinič nemení. Ja Tvoje fotky nechávam tiež len na Teba:-))

Betyna

19. 11. 2010 20:24

:-O myslela jsem že mě hned tak něco nepřekvapí, ale přepokládat že tady někdo nepozná zemáky a mrkvu :-((

ercicka ercicka

19. 11. 2010 19:41

no moshe... nehnevaj sa, ale ja som tu nikoho nekritizovala, ale trafena hus zagagala, ze? slusne som sa spytala, ci by to neslo a vy ste tu popisali niekolko prispevkov balastu az spagetka napisala, ze som vlastne nebola utocna a hlavne! nepytala som sa to teba, ale ibi :-!

ibi, prepac, ale hadam v nasich koncinach by kazdy mohol poznat zemiaky a mrkvu, alebo mas o inteligencii cechov a slovakov taku nizku mienku? moj navrh dat to na jednu fotografiu predsa nevylucuje oboznamit uzivatelov so surovinami aj obrazovo!!!

a to, ze si moju pripomienku cenis nedokazujes v predchadzajucich prispevkoch, len tolko

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

19. 11. 2010 18:50

Moshe, dakujem Ti ešte raz, Ty si ma správne pochopil:-)Napokon Anička Kocíková napriek pripomienkam tohto druhu svoje fotky pridala, čo ma naozaj teší:-))a dakujem aj jej :-*

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

19. 11. 2010 18:49

erčička, myslím, že je to potrebné. Jednak z dôvodov fotopostupu pre menej skúsených a jednak preto,že každý nemusí všetko poznať. Možno neuveríš, ale ja sama, hoci mám vek už takmer 61 rokov, som donedávna nepoznala stonkový celer - počuť som o ňom počula, ale nevidela som ho. Inak si Tvoju pripomienku cením:-* :-))

Moshe

19. 11. 2010 18:19

spagetka: Jasne ved prave preto som napisal je je to kazdeho osobna vec kolko da fotiek a nemyslim si ze sa niekto musi preluskavat niecim co nechce. Mna znovu nastvalo len to ze sa velakrat vsetko tyka ineho nez receptu.

spagetka spagetka

19. 11. 2010 18:16

Moshe, ale nevím, proč by někdo nemohl vyjádřit svůj názor na ty fotky třeba. Bylo to podáno slušně a myslím, že to nikoho nemůže urazit. Recept je výborný a Erčička jen vyjádřila svůj názor, nevím proč by nemohla.Jinak :yes:

Moshe

19. 11. 2010 18:16

Jasne moja len vkladaj kolko sa zmesti. Ja uz som sa naucil kaslat na to co tu kto pise pokial sa to netyka receptu.;-);-)

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

19. 11. 2010 18:09

Moshe, dakujem Ti, ak to nie je k receptu, tak to bude k peniazom, a ked nie k peniazom, tak k fotografiám, atd. Máš naprostú pravdu. Každému vždy nevyhovieš...Osobne som toho názoru, že fotopostup je podstatný pre menej skúsených,teda budem dávať dalej...:-))

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

19. 11. 2010 18:04

Aničko, jsem moc ráda, že chutnalo, dekuji za hezké foto, opravdu mne to moc teší:-))s hribkama to musí být ješte lepší:-p bodík si zapomela, ale to vubec neva:-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 11. 2010 16:56

Ibi všechny suroviny doma byly,jen hříbky jsem měla sušené,ale nic to neměnilo na príma chuti;-)+3:yes::yes:
Pouze brambory byly ze zdravotních důvodů vařené;-)Přidávám foto dobrá mňamky:-p

Moshe

19. 11. 2010 16:37

Fajn receptik, huby a vino je moja oblubena kombinacia. Apropo nikto nikomu nekaze pozerat si fotky pokial je profilova fotka fotkou jedla. Ale klasika topiek ak nemam čo komentovať tak aspon zkritizujem.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuře na víně kuře na zelenině a víně kuřecí stehno na víně a houbách kure na vine s houbami kuře na víně a zelenině kuře na zelenině s houbami kuře na žampionech s rýží pečené kuře v v hrnci cocotte stehno na víně a houbach kuře na zelenině a žampionech kuřecí stehne, brambory, houby kuře ba houbách kuře na špeku a víně sampion houba ibolya meszarosova stehno na víně a houbach recept na vařené kuře na víně kuře na na houbach pečené kuře la cocotte kuře na víně se zeleninou

Suroviny: kuře, sůl, pepř bílý mletý, voda, olej, máslo, mrkev, celer řapíkatý, cibulka jarní, houby, slanina uzená, mouka hladká, víno bílé suché

TopRecepty.cz

Kuře na víně, houbách a zelenině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Wq2v