Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušená játra v pomalém hrnci

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 4. 2008 17:44

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Bylo to skvělý, úplně jiný než z papiňáku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Amira Amira

5. 4. 2008 18:20

Pomalý hrnec je specielní hrnec na elektřinu, ve kterém se jídlo vaří sice dlouho - 4-8 hodin, ale je to bez míchání, voda se nevypařuje, můžete klidně odejít do města a nemusíte se bát připálení. Já v něm často vařím večeře tak, že si ho ráno naprogramuju a přijdu z práce k hotovému jídlu, jen je třeba dohustit, dochutit a je hotovo. Já mám značku KENWOOD, obsah 6,5 litru. Fotku najdete zde

vybusna vybusna

5. 4. 2008 17:51

prosim aky je to pomaly hrniec?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: játra recepty římský hrnec recepty horkovzdušný hrnec horkovzdušný hrnec recepty játra recept halogenový hrnec recepty játra jak dlouho vařit játra horkovzdušný hrnec recepty video recepty pro horkovzdušný hrnec recept na jatra pomaly hrnec nebo multifunkcni hrnec recepty horkovzdušný hrnec recepty jatra pomalý hrnec eta recepty recepty na játra pomalý hrnec cena jak vařit játra horkovzdušný hrnec-recepty recepty na horkovzdušný hrnec

Suroviny: játra vepřová, cibule, koření grilovací, jíška, voda

TopRecepty.cz

Dušená játra v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j3z