Zázvorky bez amonia
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 571 kJ / 1 571 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,43 g |
Tuky | 12,56 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 323,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nejen hotové zázvorky potřebují svůj čas na dozrání. Také při jejich přípravě je lepší nespěchat. Než je dáte do trouby, nechte je chvíli zdřímnout na plechu.
Použila jsem jednou i čerstvý nastrouhaný zázvor a bylo to také výborné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 12. 2016 08:02
...těsto se mi hooooooodně lepilo....Hana
14. 12. 2014 20:38
...pokud chcete ať jsou zázvorky jedlé hned, bez uležení...stačí dát do krabice rozkrojené jablko(třeba na čtvrtky)...rada babiček-dělám to i s perníky a super
23. 11. 2012 18:47
romca.zlin:
23. 11. 2012 18:10
vynikající, pekla jsem před dvěma týdny a víc jak půlka už je snězená, do vánoc nevydrží
11. 12. 2011 10:41
černý vlk:tak jestli jsi měl zázvorky uschované v teple, tak to je docela jasné...
11. 12. 2011 07:17
www.cerny.vlk@centrum.czPomoci zázvorek jsem po 3 týdnech rozbil okno.Skvělé cukroví.Jako náboje do praku bez konkurence..
2. 12. 2011 14:19
petulka.pd:máš v nich kakao, nebo jsou tak moc upečené
2. 12. 2011 13:46
pekla jsem je večer a nějak mi pořád připadali nepropečený... ale asi jsem je upekla moc... příště budu chytřejší
29. 11. 2010 13:14
Gábik pěkné je máš
29. 11. 2010 13:13
k.radulko...musí se minimálně 14 dnů odležet, než změknou v receptu je to napsané
29. 11. 2010 13:03
já je mám už hotové týden a pořád jsou jak beton
29. 11. 2010 12:58
Vybrala jsem nejkrásněkší kousky a nejlepší foto....Já se tak těším až zkřehnou
22. 11. 2010 11:47
Gabik...určitě foto přidej a hezky zázvorky nechej uležet
22. 11. 2010 11:41
Tak mám upečeno, jsem fanda ZÁZVORU i když jsou zatím Zázvorky tvrdé, výtečně chutnají. ...ještě nazdobím a pošlu foto, jestli nevadí. Díky za recept +
18. 11. 2010 19:55
+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 17 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 47 minutami
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 1 hodinou
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 2 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 3 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: zázvorky zázvorky recept nejlepší zázvorky zazvorky z cerstveho zazvoru recept na zázvorky amonium co je amónium nejlepsi recept na zazvorky zazvorky cukrovi vánoční cukroví nejlepší recepty zázvorky amonia recept zázvorky bezlepkové zázvorky vánoční cukroví zázvorky amonium recepty co je to amonium cukroví zázvorky recepty zazvorky výborné zázvorky nejlepší vánoční cukroví zázvorky
Suroviny: cukr písek, mouka hladká, vejce, mléko, zázvor mletý, kůra citronová, prášek do pečiva
Zázvorky bez amonia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VQ4v
20 názorů