Divoká konina nebo hovězí na žampionech
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 5 225 kJ / 1 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 245,79 g |
Tuky | 15,77 g |
Vláknina | 5,15 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 812 mg |
Sůl | 1,91 g |
Sacharidy | 29,56 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dali jsme si s chutí, takové omáčky máme moc rádi.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 7. 2011 17:55
Bibinka: je mi ctí to si ani nezasloužím zas takový fotograf nejsem
4. 7. 2011 17:52
rebeka:Rebíčku, máš to moc pěkné, tak jsem ti za odměnu dala tvojí fotku jako hlavní, je to hezčí, než ty moje
3. 7. 2011 13:35
Bibulko,nechala jsem se inspirovat tvým receptem
měla jsem hovězí krk,místo žampionů jsem dala sušené houby od Ivy,čímž ji tímto ještě jednou děkuji
smetanu jsem nedávala
celé jsem to dělala v PH
je to výborné,dávám ti další bodík a foto
měla jsem hovězí krk,místo žampionů jsem dala sušené houby od Ivy,čímž ji tímto ještě jednou děkuji
smetanu jsem nedávala
celé jsem to dělala v PH
je to výborné,dávám ti další bodík a foto
24. 1. 2011 20:09
Díky za receptík,sice s hovězím,ale výborný!
13. 11. 2010 00:38
No to může šmakovat. Sice koninu nejíme a nic proti ní a abych pravdu řekla, ani jí neseženu,leda salám,tak hovězí bude také dobré.
13. 11. 2010 00:04
vyzkouším z hovězího
12. 11. 2010 22:30
Všem děkuji za pěkné komentáře
12. 11. 2010 21:34
noo, jsem holt kanibal, no...
12. 11. 2010 21:28
Bibinka, super + 8
12. 11. 2010 19:59
zase chtěj zežrat konííčkááá bůůůůůééééé
ale s tou hovězinkou to bude jistojistě mňám
ale s tou hovězinkou to bude jistojistě mňám
12. 11. 2010 19:14
Konina - mňam !
12. 11. 2010 18:48
+5za príma mňamkukterou si ukládám
Koník,nebo kravička-nohu si může zlomit každý
Koník,nebo kravička-nohu si může zlomit každý
12. 11. 2010 16:37
Pajajo, to bys mi udělala fakt radost-udělej, je to moc dobrý a dokonce i s tou rýží, dneska jsou knedlíky
12. 11. 2010 16:33
Bibinko, tak to bude dobrota. Jelikož hovězí u nás vede na celé čáře a receptů z něj nikdy není dost, tak Tvůj recept ukládám a vyzkouším. +2
12. 11. 2010 15:47
Špagetko, myslíš jako já, proto jsem tam raději napsala i hovězí, ale jestli to bude co platné to ti nevím
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 4 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 6 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 9 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 10 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Celerové hranolky z trouby
Tynushka12 uvařila před 3 hodinami
Brokolicovo-sýrové kuličky
Happy.mom uvařila před 3 hodinami
Vepřová kolena pečená
Mazlik123 uvařil před 3 hodinami
Chlupaté noky či knedlíky ze syrových brambor a bez vajíčka
Swarofka uvařila před 3 hodinami
Nejlepší špenát
simei uvařila před 5 hodinami
Kefírová buchta - rychlovka
janatka uvařil před 5 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Pepynn uvařila před 5 hodinami
Polévka s pohankou a kopřivami
spinner uvařila před 5 hodinami
Boloňské špagety
Jiří Krejča uvařil před 6 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Ellen1 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouho péct kuře v troubě a jak poznat, že je upečené přesně akorát
Blbouny s povidly podle Josefa Maršálka: Kynuté těsto bude nadýchané díky omládku, při vaření oceníte trik s pečicím papírem
Buchty po ránu: Josef Maršálek uvařil luxusní bramborové knedlíky s blumami a dvěma chutnými překvapeními
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na žampionech konina hovězí krk na žampionech konina recepty hovězí guláš na žampionech recepty z konského masa hovězí medailonky na žampionech hovězí kostky na žampionech hovezi na zampionech recept recept hovězí krk na žampionech hovezi hrudi na houbach hovězi krk na štavě dušené hovězí na žampionech hovezi platek na zampionech hovezi krk se zampiony hovezi na houbach kolik soli na hovězí krk konina na smetaně hovezi krk, zampiony recepty na koninu
Suroviny: maso koňské, cibule, žampióny, koření nové koření, pepř, bobkový list, jalovec, rozmarýn, masox, citron, marmeláda višňová, smetana ke šlehání, mouka hladká, olej, sůl
Divoká konina nebo hovězí na žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j8XP
16 názorů