Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kanické žemlové knedlíky :D

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

11. 11. 2010 14:19

Suroviny

Porce: 4 porce po 2 koulích

Nutriční hodnoty

Energie2 568 kJ / 614 kcal
Bílkoviny34,46 g
Tuky21,02 g
Vláknina4,30 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 922 mg
Sůl2,18 g
Sacharidy69,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Bez klobásky jsou ještě zdravější, kdo má dietku jeden klidně může.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

misza misza

11. 11. 2010 21:45

Vypadají moc dobře:-p Ukládám;-)

k.radulka k.radulka

11. 11. 2010 20:38

Tak jsem Vám to tak upravila vy! :-D:-D Ne fakt nejsou tak zdravé ale přeci jen zdravější jak z bílého pečiva, celé jdou z tmavého rohlíku, já jen měla málo tak jsem to řízla :-D Doporučuje je i s malou upravou jako je klobása- tu ne! a myslím jen z bílků,...v kuchařce Ing. Havlíček:-K

miroslavrozsival

11. 11. 2010 19:19

Neregistrovaný, tak jsem kuknul a takový název jak uvádíš, tu vůbec není:-O. Navíc, škvarkový knedlík, předpokládám bude obsahovat škvarky a ni klobásu.:-8

neregistrovaný

11. 11. 2010 19:12

ty samé už tu jsou jen s jiným množstvím mléka pod názvem škvarkové bylinkové knedlíky

Ivina Ivina

11. 11. 2010 16:38

Jo zapomněla jsem na bodík,už jsem se polepšila.:yes:

miroslavrozsival

11. 11. 2010 16:33

Zdravím Kanice:-K Tož toto já můžu, Radko napiš tam raději nějaký název ve stylu Spešl knedle z Kanic:-O:-p Bodík dám, bo to musí být lahoda:-p

Ivina Ivina

11. 11. 2010 16:31

A můj zeťák by podotknul,že by to ještě muselo být všechno z BIO výrobků.:-D

k.radulka k.radulka

11. 11. 2010 15:44

Iljusa: já to neberu vážně :-)) je fakt že by zdravější vypadali asi jinak:-8

Iljusa Iljusa

11. 11. 2010 15:38

Radko - já jsem se takto stravovala rok a nevadilo mi to - prosím, neber to jako "šťourání" - jen se je upravila do té zdravé formy ;-)

k.radulka k.radulka

11. 11. 2010 15:36

Iljusa: ty jseš šťoura! A ty by jsi je tak ozdravěné jak píšeš jedla?! Já ne :-D

Iljusa Iljusa

11. 11. 2010 15:33

:-D:-D:-D:-D přemýšlela bych, zda nezměnit název - jinak knedlíky tohoto typu máme rádi ;-)
Název "zdravější" bych použila při použití všech rohlíků celozrnných, použitím vody ne mléka, místo vajec jen bílky, klobása - vynechat, nahradit kuřecí zauzenou šunkou, hrubou mouku nahradit celozrnnou. Případně vařit jako "hrníčkové".

Pajaska Pajaska

11. 11. 2010 14:43

Jsou :-p:-p:-p a taková zdravě vyškvařená slaninka do toho ještě .:-*:-D Dělávám strohankové a tohle je zase jiné.:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

11. 11. 2010 14:21

Hezký recept;-)a jak je to pěkně barevné+1:yes::-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: žemlové knedlíky knedlíky recepty knedlíky havlíček celozrnné knedlíky podle petra havlíčka celozrnné knedlíky od havlíčka celozrnný knedlík havlíček celozrnné knedlíky havlíček zdravější knedlíky celozrnný knedlík podle havlíčka knedlíky petra havlíčka kuchařka ing.havlíčka kuchařka havlíček kuchařka havlíčka celozrnné knedlíky podle havlíčka zemlove hrníčkové knedlíky havlíček zdravý knedlík knedlíky podle havlíčka knedlíky z tmavého pečiva knedlík podle petra havlíčka hrníčkový celozrnný knedlík

Suroviny: rohlík celozrnný, rohlík, vejce, pažitka, klobása uzená, mléko, mandle sekané, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Kanické žemlové knedlíky :D

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O8mY