Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nudličky po asijsku

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

19. 12. 2010 13:29

Suroviny

Porce: 4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 711 kJ / 409 kcal
Bílkoviny18,54 g
Tuky10,97 g
Vláknina16,95 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 2,83 g
Sůl6,61 g
Sacharidy51,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj- Nejlepší recepty od Babicy-(dárek, který jsem včera dostala)

Jako příloha je uvedená rýže, já však bych k takové minutce rýži nepozřela, k té potřebuji šťávu. Jídlo je vynikající a třebaže mám většinou špatnou zkušenost s kýtou, byla jsem mile překvapená její měkkostí. Samozřejmě lze použít i jiné vepřové maso.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 1. 2011 21:23

marunda jéé díky, až teď jsem si všimla! :-D

marunda marunda

1. 1. 2011 21:12

to je jasné, zapomněla jsem Ti písnout, že jsem přidala foto. Díky moc

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 1. 2011 14:18

Petro, to mám radost. Jasně, každý si to uvaří podle sebe, já jsem taky měla šťávu, jen někdo ji třeba nepotřebuje, tak se řídí receptem;-)

marunda marunda

1. 1. 2011 12:50

Jani, tak jsme před chvilkou dojedli. Je to moooooooooc dobré. Jen jsem koupila zelí kupované je tam víc druhů a přidala jsem víc sójovky a dusila s vodou. Aby byla šťáva. S těma pečenýma bramborama je to supr. Moc díky, mám zase další recept do sbírky.

marunda marunda

28. 12. 2010 22:13

Díky Jani, to dělám u každé kuchařky. Když ty ingredience neznám, tak ji ani nekupuju, protože si myslím, že když tam mají být a nedám je tam, tak to jídlo už není ono. Proto se ptám, jestli je v těch receptech k sehnání vše. Mrknu se na ni a uvidím.

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 12. 2010 18:09

marunda, díky, jo, je dobrá, ale narozdíl od receptů v televizi jsou tam i ingredience v některých receptech, které nepoužívám a musela bych je sehnat. Však pokud ji někde uvidíš, tak si ji trochu prohlédni, je to vždy lepší;-)

marunda marunda

26. 12. 2010 12:01

jé Jani, to asi zkusím na sobotu. Právě tu hledám nové receptíky. Je ta knížka dobrá? Nejsou tam moc složité recepty? Že bych si ji asi také koupila.:yes:

misza misza

21. 12. 2010 07:39

Jani vypadá to úžasně:-p :yes:

eva hubova eva hubova

21. 12. 2010 04:31

:-p:-p:yes:+20

Eliza Eliza

20. 12. 2010 21:43

Stále nevím, co A. F. na receptu vadí, neodpovídá mi... Buď sem chodí jen občas rýpnout, nebo odpověď nezná.
Vaření ala Babica neznám a nesleduji, ani na to nemám čas. K tomu se vyjadřovat nemůžu. Na výše uvedeném receptu ale nic podivného - a natož "fuj" - neshledávám...:-)

rebeka rebeka

20. 12. 2010 20:57

to vypadá:-p:-p:yes:jo,holky,s nudlema to bude to pravé,ořechové;-):yes:Jani R.:-K+1:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 12. 2010 20:50

Danko, díky.;-) Tady jde hlavně o recept a ne o Babicu, ale fakt mi někdy vadí ty hloupé narážky na něj. Vím, že sjezdil celý svět a všude vařil. Někdo ho nazývá prodavačem kol, ale nic o něm neví. Na kuchaře se vyučil v pražských hotelech Palace a Ambasador. Vařil také ve vyhlášené restauraci Zlatá Praha v Kolíně nad Rýnem. Nechce se mi věřit, že kdyby byl takový packal, jak se tady mnozí zmiňují, že by tu příležitost dostal. Přihlásil se také do konkurzu na šéfkuchaře v prestižní restauraci Petersberger Hof a vyhrál ho..Źe by to mohl vyhrát takový blb, jak mnozí tvrdí?

Sodovka Sodovka

20. 12. 2010 20:16

Jani, rychlovky miluji a Babicove recepty taky.:-p Nech si vykládá každý co chce, ale mám ráda takové recepty, které jsou dostupné všem. A takhle vaří Babica.:yes::-)) A nejenom on, ale většina z nás. Jenomže mnozí si to nechtějí přiznat a nechápu proč.:-)) Já osobně si nevím si představit, že bych dala na talířek manželovi kousek masíčka a talíř pocákaný šťávou. :-D Možná, že se takhle někdo stravuje a je šťastný. Můj manžel má rád na talíři flákotu masa i s oblohou. A je mu to šuma-fuk, že se takhle vařilo před 25 lety. :-D :-D :-D Máme rádi i starší recepty – recepty naších babiček. :-p :-)) :-p Jani, po knížce se podívám. Dík za typ a posílám +18. :yes:

marcik marcik

20. 12. 2010 16:04

Sto lidí,sto chutí;-).Já Babicu neznám,ale recept se mi líbí a Betyna má pravdu,s nudlema musí to být výborný:yes::yes:.+1

Betyna

20. 12. 2010 12:59

P.S. a dávám si k tomu "ťamanský nudle!" doufám že to jsou ty bez olova :-p:-D

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veprove nudlicky čína podle babici babica čína nudličky po asijsku vepřové nudličky po asijsku vepřové po asijsku tamanský nudle jak uvařit čínu nudle po asijsku recept na čínu babica kuřecí nudličky po asijsku babicova cina čina od babici babica kuřecí čína čína podle babicy jak se vari cina pravá čína recept babica asijská čína z kuřete nudlicky vepřové maso po asijsku

Suroviny: řízky, zelí bílé, škrob bramborový, vejce, koření kari, mrkev, paprika čerstvá červená, cibule, pórek, omáčka sojová, chilli, sůl, olej

TopRecepty.cz

Nudličky po asijsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zn92