Domácí rosol
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 481 kJ / 832 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,26 g |
Tuky | 33,44 g |
Vláknina | 14,20 g |
Cholesterol | 306 mg |
Sodík | 719 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 25,76 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 12. 2010 19:31
Jak jsem se koukal, tak jsem nikde nedokoukal, že by skutečně prasátko vlastnilo kližku. Asi má na to móc krátké nohy
15. 12. 2010 02:40
Kližka je stejné pojmenování pro stejné části masa jak u hovězího tak vepřového - viz odkaz - pod nadpisem - Vaření:hovězí, telecí, vepřové - http://www.cucinait.cz/index.php?action_cls=clanek...
14. 12. 2010 22:52
No, tak to taky nevím, kde má prase kližku?
14. 12. 2010 18:10
Nejsem anatom, ale prosím o poučení, kde má vepřík kližku
14. 12. 2010 15:35
spagetko ani kližku myslím vepřovou
14. 12. 2010 14:50
Vepřové kůže jsem nějak v sortimentu u řezníka nezahlédla (rosol dělám z nožiček, kolena, hlavy - tam už kůže je), kližku myslíš taky vepřovou?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 10 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 20 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 1 hodinou
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 6 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 6 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 7 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 9 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 11 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 12 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 13 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 13 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Velikonoční vaječná tlačenka: Co udělat, aby dobře ztuhla a jak ji bez úhony vyklopit?
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: rosol recept na domácí aspik vepřový rosol aspik z nozicek a kuzi rosol recept recept na rosol jak udělat rosol rosol z vepřového kolena recepty na domácí aspik jak se dělá rosol jak se dělá jablečný rosol rosol z vepřového masa aspik recept třešňový rosol aspik z vepřového kolena rosol z kůží čištění rosolu maso v rosolu rosol z nožiček recepty rosol
Suroviny: kližka hovězí, kůže vepřová, nožička vepřová, voda, sůl, zelenina kořenová, cibule, bobkový list, pepř, koření nové koření, ocet, bílek, šťáva citronová
Domácí rosol
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jnAB
6 názorů