Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rozmarýnová krkovička pečená s kremžskou hořčicí, worcesterem a cibuli

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 95 min Doba přípravy: 95 min

95 min (95 min příprava)

12. 12. 2010 19:33

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 090 kJ / 1 934 kcal
Bílkoviny205,44 g
Tuky104,84 g
Vláknina22,68 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 571 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy37,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tato vymyšlená kombinace dala krkovičce bezva šmrnc, co do chuti-vyzkoušejte někdy!

Jako příloha: kapustové zelí, jemné knedlíky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pajaska Pajaska

9. 12. 2012 22:20

Dnes jsem pekla a podávala s bramborovou kaší.Výýborné!!:yes::yes: Fotila jsem fofrem,nestačila jsem ještě stáhnout.Bude dodatečně,snad.:-):-K

Bibinka Bibinka

14. 3. 2011 10:49

Simčo, díky, že jsi vyzkoušela, mě moc těší, že chutnalo:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

13. 3. 2011 18:37

Bibi dnes jsem vyzkoušela tvůj recept,krkovičku jsem neměla,ale vepřovou plec a tak jsem to udělala podle tebe a musím říci,že to bylo velmi dobré,rozmarýn jsem měla čerstvý.Plně doporučuji vyzkoušet.;-):yes:

Bibinka Bibinka

13. 2. 2011 21:59

Šupino, to mám teda radost-díky, že jsi vyzkoušela;-)

supina supina

13. 2. 2011 21:45

Moooc se povedla:yes:

Pavel

31. 12. 2010 13:48

Diky za doplneni informaci :)

Bibinka Bibinka

16. 12. 2010 13:17

Pavle(neregistrovaný), ze začátku, tak půl hodiny peč na maximum, aby se maso zatáhlo a pak ho stáhni na 180-200°C a peč tak hodinu, pekáč odkryj a nech 15-20 minut dopéct na křupavou kůžičku-stačí:-?;-)

Pavel

16. 12. 2010 12:56

Ahoj, hezky recept, jen mi tu chybi informace o teplote, na kterou to pect. Jsem amater, tak tato informace by mi jiste pomohla, ale i tak to zkousim :)

Simona Skolakova Simona Skolakova

13. 12. 2010 12:56

to se mi moc líbí,zkusím;-):-K+1:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 12. 2010 12:49

Šťavnatá krkovička,rozmarým,kremžská:-pto jsou chutě;-)+9:yes:

Eliza Eliza

13. 12. 2010 11:02

To může být velmi dobré...Krkovičku mám čím dál raději a uvědomila jsem si, že s kremžskou hořčicí vůbec nevařím. Určitě vyzkouším :-p:-).

Pajaska Pajaska

13. 12. 2010 01:13

Občas krkrovičku naloženou v kremžské hořčici grilujeme.Moc nám chutná nasládlá chuť.Kombinace s rozmarýnem bude pasovat,vyzkouším.:yes::-p

Daniella O. Daniella O.

12. 12. 2010 21:06

Take toho sladkeho uz mam nejak dost, tohle bych si dala hned....:yes::-p:-p

ivulinka ivulinka

12. 12. 2010 20:32

I já bych si zakousla, od toho zdobení cukroví jsem taky pěkně přeslazená.

isindy isindy

12. 12. 2010 20:22

bibinko, to je ale moc hezky vychytaný receptík :-p:-p:-p já už mám po tom všem pečení cukroví po pořádné flákotě absťák, ukládám a určitě brzo udělám :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krkovice na cibuli pecena krkovice maso s kremžskou hořčicí vepřové maso s kremžskou hořčicí krkovička na cibuli pečená vepřová krkovička potřená hořčicí vepřová krkovice s krémžskou hořčicí vepřová krkovice na rozmarýnu pecena krkovicka krkovice na rozmarýnu pečené vepřové maso s hořčicí maso na kremžské hořčici krkovička pečená pečená krkovice s rozmarynem pečená vepřová krkovice na rozmarýnu pečená krkovice recept vepřové s kremžskou hořčicí krkovice s hořčicí pečené vepřové s kremžskou hořčicí vepřová krkovice s hořčicí

Suroviny: krkovice vepřová, cibule, česnek, rozmarýn sušený, hořčice kremžská, omáčka worcesterová, kmín celý, sůl

TopRecepty.cz

Rozmarýnová krkovička pečená s kremžskou hořčicí, worcesterem a cibuli

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pzRX