Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bratislavská buchta

Tento oku lahodící, vrstvený a barevný moučník je poměrně rychle připravený. Je vláčný díky pudinku, se kterým se peče a zakysané smetaně, kterou je potřený ještě horký. Na talíři vypadá velice pěkně a příjemně voní skořicí.

Hodnocení receptu je 4,9 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 15 min + doba vychlazení

50 min (35 min příprava + 15 min tepelná úprava, + doba vychlazení)

10. 12. 2010 14:49

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie16 628 kJ / 3 974 kcal
Bílkoviny94,56 g
Tuky156,92 g
Vláknina18,90 g
Cholesterol 1,33 g
Sodík 710 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy536,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Většinou jí dělám bez smetany protože rodina nikdy nečeká až smetana ztuhne.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Evca

17. 1. 2012 19:19

Tak buchtu jsem odpoledne upekla, nechala v chladu a ted si na ni pochutnavame:-*.......vyborna ....dekuju za super recept :-K

Tuík

23. 10. 2011 21:40

:yes:

Cleonka Cleonka

13. 4. 2011 18:54

Tak jsem ji upekla dneska, je sice trochu jiná než ta od babičky ale taky moooc dobrá ;-) :yes:

Ijanka Ijanka

13. 4. 2011 15:42

super perfektní hodnotím za jedna :D :-D

Cleonka Cleonka

12. 4. 2011 14:52

Vypadá to jako buchta kterou dělá babička, podle mě asi nejlepší buchta na světě :yes::yes: Taky se do ní musím pustit :-p

pazderka83

19. 3. 2011 11:07

To bude dobrůtka, už se peče v troubě :-p Akorát,že jsem si to špatně přečetla a do těsta dala oba vanilkové cukry :-( Kdybych dala další ještě na posyp,tak by to bylo už asi extrémně sladké, ale myslím,že i tak bude mít úspěch ;-)

Sinbye

5. 2. 2011 20:52

Já nejsem z Brna :-)

Zuzana

5. 2. 2011 19:35

Milá Nikolo, pokud se podiváš na profily těch, kteří tu tvůj recept haní, zjistíš, ža ani jeden není z Prahy, tak se prosím nenávážej do Pražáku jen proto, že jsi z Brna a z principu Pražáky nesnášíš. Naopak já jako Pražák ti recept chválím, buchta je vynikající a zdroj mě nezajímá

Sinbye

12. 12. 2010 12:30

Děkuji moc za pochvalu :-)

MIKIKE MIKIKE

12. 12. 2010 11:51

Nikolka dekuji ti za receptik udelali jsme to podle tveho navodu která je perfektne rozepsaná a moc nam to chutnalo.davam bodík:yes::yes::yes: a prosim neprestavej sem davat recepty jenom kvuli pár rýpalům.

Oskeruska

11. 12. 2010 00:09

Teda opravdu nechapu,proc se do ni tak navazite...kolikrat jsem si rikala,ze jsou tu uplne blbosti a ostatni pomalu tlaskali..az jsem nechapala..Ted je tady totozny recept jen jeden-ostatni jsou necim jine..a vysledne dilo opravdu vypada lip,ze jsem na nej hned dostala chut..a myslim,ze zdroj zase az tak dulezity neni..ani Nikola nikde nepsala,ze je autorkou receptu..Tak o co jde???:-//

Sinbye

10. 12. 2010 22:03

Víte co tak si z nějakýma receptama nakašlite! Nelibí se vám s fotkama ani bez fotek tak už nevím!!! Radši už sem nic dávat nebudu aby nějaci Pražácinebo něco takovýho nemohly jen urážet a hanit!!! Takže se tu s vámi loučím!!! :yes:

Daniella O. Daniella O.

10. 12. 2010 19:25

Nikolo, bylo by dobre uvadet zdroj, kdyz recept neni primo tvuj originalni... a opravdu nepridavat zbytecne duplikaty. Tady to neni soutez, kdo zde ma nejvic receptu.

miroslavrozsival

10. 12. 2010 19:07

Nikolo, když už takhle sypeš recepty z rukávu, je to podezřelé, a moje žena tento naprosto stejný recept včetně ingrediencí a postupu našla v Pošli recept 5/2010 a chceš snad říct, že slovo od slova opsaly Lucie a Veronika Bradovy od tebe:-?

Oskeruska

10. 12. 2010 18:54

Nikol,mozna je to tu vickrat..mozna ne..ale mas to pekne srozumitelne vse rozepsane a vypada z tech podobnych nejlip..takze ode mne bodik a davam si do oblibenych :-K :yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bratislavska buchta nejlepší řezy na světě nejlepší buchta nejlepsi buchty na plech nejlepší buchty nejlepší buchta na plech na světě nejlepší buchta na plech na světě nejlepsi buchty na plech na svete nejlepší buchta na světě pošli recept to nejlepší z pošli recept dobré buchty kolače a jiné sladkosti nejlepší buchta na plech nejlepší hrušková buchta bratislavská buchta recept buchta se sladkou smetanou recepty pošli nejlepší buchta recept nejlepší buchta s pudinkem recepty pošli recept

Suroviny: vejce, cukr krystal, cukr vanilkový, olej, voda, mouka polohrubá, kypřící prášek do pečiva, kakao, tuk, mouka hrubá, mléko, pudink vanilkový, smetana zakysaná, cukr moučkový, cukr skořice

TopRecepty.cz

Bratislavská buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lpp7