Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tropické kuřátko

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 300 min Doba přípravy: 300 min

300 min (300 min příprava)

7. 12. 2010 19:55

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 126 kJ / 747 kcal
Bílkoviny5,87 g
Tuky21,72 g
Vláknina3,68 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,03 g
Sůl5,42 g
Sacharidy130,21 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept pochází z kuchařky pro pomalý hrnec. Tato stehýnka lze připravit i v troubě, ale je nutné nechat je minimálně 2 dny ulezet v marinádě, jinak mají velmi rozdílnou chuť. Při dostatečném marinování jsou výborná i na gril. Jsou velmi křehká a šťavnatá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

18. 5. 2016 07:36

Když už je to v kategorii Pomalý hrnec, tak tam jsou ty stupně dost zavádějící, protože když to bude někdo péci 5 hodin na 180°C, v troubě, no tak teda nevím:-O.... A jelikož autorka píše v komentáři, že to dělá na stupni LOW v PH a ne každý ty komentáře čte, asi by to vážně chtělo v receptu opravit, prostě místo stupňů napsat LOW. V troubě si to už přece jen každý lépe přizpůsobí, takhle je to dost zavádějící. U nás se přece stupně u pomaláčku neuváděj, jen LOW a HIGH nebo I. a II.stupeň. To fakt musí upravit autorka.

tejaja tejaja

18. 5. 2016 07:19

Daniella O.: A nebolo by lepšie, keby si to v recepte opravila ? Aby to bolo správne v °C?;-)

Daniella O. Daniella O.

18. 5. 2016 03:37

chocolate: dekuji za pozamku:-K, opravdu bylo puvodne uvedeno 180 stupnu F. Nebo kdo nerad prepocitava pomuze, ze delam na stupen low.:-K

chocolate chocolate

11. 4. 2016 19:42

Simona Skolakova: Simco, ale v postupu je opravdu 5 hodin na 180°C, coz je blbost. Jestli Daniella nemyslela misto stupnu Celsia Fahrenheita, coz je necelych 85°C. To by pak odpovidalo.

Simona Skolakova Simona Skolakova

11. 4. 2016 19:08

Janek: ano tento recept je pro pomalé vaření,používá se speciální hrnec - Pomalý hrnec,vlastním ho též a pokrmy z něj déle trvají,ale nemají chybu a pozor maso není v žádném případě rozvařené:-* Akorát si člověk musí zvyknout,že doba vaření je delší a tak se s tím musí počítat,ale v tom je to kouzlo a výsledek super:yes:

Janek

11. 4. 2016 17:53

V receptu se uvadi 5 hodin na 180C !?!?:-((8-(!

Máša

29. 7. 2011 14:12

Dobrý den, tak jsem zrovna dala do pomalého hrnce vařit svou první dávku, jsem na to hrozně zvědavá. Marináda je skutečně skvělá, tak doufám, že až se mi večer vrátí manžel z práce, tak se nebude stačit divit, co máme k večeři :-K

Eliza Eliza

29. 1. 2011 20:51

Danielko, potěšení je i na mé straně, bylo to velmi dobré:-p:-p
Jsem ráda, že se ti fotografie líbí. :-K Tys udělala radost mně skvělým receptem a já na oplátku tobě obrázky...:-):-K
No - není to tu skvělé...;-)?

Daniella O. Daniella O.

29. 1. 2011 19:30

Elizko, tobe moc a moc dekuji za pridane fotografie.:-K:-K:-K Ty nejsi jenom skvela kucharka, ale i uzasna fotografka, lepsi fotky pod receptem jsem si nemohla prat...:yes::yes::-K

Daniella O. Daniella O.

29. 1. 2011 19:27

Ivanko, dekuji za vyzkouseni a bodik, snad to priste sedne i manzelovi...;-). Ten cerveny vinny ocet je pikantni, ale mene kysely nez normalni bily. Osobne mivam i dost sladky pomerancovy dzus. Neni prislazovany, jenom z hodne sladouckych pomerancu. :-K:-K:-K

marcik marcik

8. 1. 2011 20:40

ukládám a vyzkoušíme;-),bez pomalýho, ale to neva:-p+:yes::yes:

Eliza Eliza

8. 1. 2011 13:54

Danielko, posílám ti poděkování za recept, obrázky a bodík. :-K Sice jsem "nepomalila";-), protože hrnec nemám, ale snad to nevadí. Chuťově je to výborné, jen jsem dala toho octa méně a použila šťávu z čerstvých pomerančů. Díky.:-)

Ivana63 Ivana63

9. 12. 2010 13:19

Danuško, je to výborné, jen manžel říkal, že to bylo dost kyselé, tak do příště dokoupím červený vinný ocet a dám ho míň. Já mám památeční příbory po babičce a tam jsou docela velké lžíce.:-/ Ale mě i synovi to moc chutnalo:-*. Recept jsem si dala do oblíbených a dávám bodík:yes::yes:

mysulka mysulka

9. 12. 2010 11:33

:-p;-) super recept:yes::-K

Ivana63 Ivana63

9. 12. 2010 09:55

Vše je v PH a už to začíná krásně vonět, ještě se chci zeptat, nemám červený vinný ocet, tak jsem smíchala 1lžíci bílého vinného s 1lžící aceto balsamico a česnek čerstvý, tak snad to nebude vadit.:-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pomalý hrnec recepty tropické kuřátko v pomalém hrnci recepty pro pomalý hrnec recepty pomalý hrnec výborné recepty z pomalého hrnce kuřecí stehýnka v pomalém hrnci tropické recepty zajímavý salát recept pomaly hrnec hodnoceni kuratko.cz hrnce online tropciké kuřátko maso zeman milevsko výborné kuřatko jak upravit jarní kuřátko baby kuratko v pomalém hrnci kuřátko z pomalého hrnce jarní kuřátko v pomalém hrnci stupěn low kuratko worcester

Suroviny: stehno kuřecí, kečup sladký, džus pomerančový, cukr hnědý, ocet vinný červený, olej olivový, petrželka, omáčka worcesterová, sůl česneková, pepř, solamyl

TopRecepty.cz

Tropické kuřátko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XMrl