Dědkův vánoční pstruh
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Výborné pro ty co nemají v oblibě na vánoce kapra, nemají rádi smaženou rybu, ale přesto si rybu neodpustí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 12. 2010 16:52
4. 12. 2010 16:03
Take bych hned ochutnala. +5
4. 12. 2010 13:43
Krásně propečená kůže a krásná fotka.Jemný pstruh je výtečná ryba.Směs koření nemám,ale namíchám si sama podle tohoto postupu.Díky.
4. 12. 2010 13:22
Mno, mňam, dala bych si hned
4. 12. 2010 12:41
Pstroužky můžu ve všech kombinacích, koření seženu (měla jsem od URBANA dědkovo koření, ale určitě nebyl v názvu kapr, složení si už nepamatuju) na trzích.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 7 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 10 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 11 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 22 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 24 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 40 minutami
Babiččin králík na černo
AndelaC uvařila před 47 minutami
Křehký mřížkový koláč
faluska uvařila před 1 hodinou
Guláš, hovězí či vepřový
PavlinaP uvařil před 2 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Mmelinda uvařila před 2 hodinami
"Pštrosí" vejce
Standby uvařila před 3 hodinami
Kynutý borůvkový koláč od Tejajky - CRISP
Petra Dvor. uvařila před 3 hodinami
Tilapie
marcel123456789 uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pstruh recepty příprava pstruha vykoštění pstruha jak vykostit pstruha pomazánka z ryb koření na pstruha recept na vanocniho pstruha recepty na pstruha pstruh kořenářství samuel filety z pstruha vánoční recepty ryby priprava vanocniho pstruha výborný pstruh pstruh kosti vánoční ryba recept na pstruha pstruh recept přepuštěné máslo recept jak udělat filety z kapra
Suroviny: pstruh, sůl, citron, mouka hladká, ghee, koření, petržel, česnek, hořčice, kmín celý
Dědkův vánoční pstruh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q2QR
5 názorů