Králík po italsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 510 kJ / 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,36 g |
Tuky | 26,34 g |
Vláknina | 6,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 964 mg |
Sůl | 2,52 g |
Sacharidy | 24,28 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
U původního receptu bylo psáno 1/2 šálku oleje, ale když jsem to zkusila, doslova to plavalo v oleji, tak jsem množství oleje zredukovala na pár lžic a bohatě to stačí. Stejně tak se solí, někdy jí nedám skoro vůbec, protože bujóny i kari slanost dodají samy o sobě.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 1. 2012 03:51
ralda: Není zač. My to doma měli už hodněkrát a pokaždé se to osvědčilo. Děkuji za \"luxusní\" hodnocení.
14. 1. 2012 12:26
Je to luxusní, dělám snad už po páté Děkuji
15. 10. 2010 22:03
Jana Remková: Děkuji za přivítání Snad budu mít dost času, aych přispěla dalšími recepty.. Mám jich až až, jen ten čas není, abych to dokumentovala a zveřejňovala A pro Spagetku: Já mám výhodu v tom, že jsem z vesnice a králíky máme doma (nevím, jak chutný je králík ze supermarketu, ale domácímu se určitě nevyrovná..) - tedy ne úplně, ale na zahradě A skoro jsme dopadli jak v K..rva hoši, a nabízeli jsme je všade. Tak jsem začala pátrat po nových receptech a určitě časem ještě něco králičího přihodím Všem díky za ohlasy
15. 10. 2010 21:58
Bibinka: Já to zkoušela i bez bujónu jen s vývarem a upřímně řečeno, není tak chutné. Ale jinak zastávám taky názor, že vlastní vývar je to nejlepší Ale tady se mi fakt ten bujón osvědčil.
15. 10. 2010 11:56
Verčíku777,králík bude dobrý, ale pokud bych ho dělala já, tak určitě bez masoxu a když přivřu oko, tak jen s jedním. Mám pocit, že to vezme tomu králičímu masu chuť
15. 10. 2010 08:55
To vypdá moc chutně+
15. 10. 2010 07:29
Verčo, vítej na topreceptech. Já králíka moc ráda připravuji a jsem ráda, že mám opět inspiraci
15. 10. 2010 06:07
Vypadá to lákavě...
15. 10. 2010 05:26
Já si dám vlastní vývar místo bujonu, ale jinak to vypadá dobře, určitě zkusím, až teda seženu lepšího králíka než, co považujou za králíka v supermarketech
15. 10. 2010 05:01
Určitě vyzkouším + bod.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 19 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 1 hodinou
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 1 hodinou
Listové těsto
misak2 uvařila před 1 hodinou
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 9 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 10 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 11 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 11 hodinami
Jogurtové rychlokoblížky s povidly
Luciehola uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: králík po italsku králík recepty králík po italsku recept recept kralik po italsku luxusní králík králík po italaku recepty na králíka králík na oleji králík na worchestru králík v oleji recepty z králíka recepty králík kralík po po italsku recept králík králík po italksu kralik po recept na králíka po italsku králík po italsku kari chutný králík luxusní králík recept
Suroviny: voda, olej, bujón, cibule, česnek, kečup sladký, koření kari, omáčka worcesterová, pepř, sůl, maso králičí, smetana 13%
Králík po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oylz
10 názorů