Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažený květák

Smažený květák je klasický recept české kuchyně, který chutná asi každému. Pokud neplánujete vařit i květákovou polévku, zkuste obalit květák syrový. Smažení květáku pak trvá jen o malinko déle, zato chuť je mnohem lepší.

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 25 min

50 min (25 min příprava + 25 min tepelná úprava)

27. 3. 2008 13:18

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 221 kJ / 292 kcal
Bílkoviny23,74 g
Tuky19,80 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 651 mg
Sodík 273 mg
Sůl0,59 g
Sacharidy4,69 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

otto

6. 6. 2012 09:37

strouhanka:....JO...:-p

strouhanka

2. 4. 2012 18:09

Obalovat ho syrový je nejlepší mňamka :-*

Varilka

20. 3. 2012 17:03

Uzasny, ze jsem si to s Tim obalovanim precetla az ted, bordel na lince ale kvetak hOtovej:-):-)

Barča

7. 8. 2011 13:44

Já ho nevařím, ale dělám 10 minut na páře a pak teprve obaluju, tak mi to příjde nejlepší.Chuť je skvělá a žádnej kousek není nikdy tvrdej.

Anna Kocikova Anna Kocikova

26. 5. 2010 15:37

Co se týče trojobalu-viděla jsem v tv pořadu,už nevím jestli s p.Bohdalovou,nebo p.Podlahou obalovat v silonovém sáčku:-KOd té doby květák,kuřecí játra,žampiony,kousky kapra a další jiné takto připravuji(vajíčko v misce) a také už tak nezuřím:-Onení binec na lince:yes:

Šárka

12. 4. 2010 13:05

Zkusila jsem obalit syrový květák podle doporučení a je to opravdu mnohem lepší, jak na obalování, tak ta chuť. Takže díky!;-)

Markettta

28. 11. 2009 07:30

Taky jsem vyzkoušela smažit syrový květák a vážně dobrý. Hlavně je super to obalování. Obalovat vařený květák mi přišlo za trest :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 11. 2009 13:52

:yes::yes:

Hella Hella (moderátorka)

4. 9. 2008 13:34

Šetřete síly, udělejte si Dušený květák podle zdejších stránek - uvidíte, že vám bude chutnat.

Hella Hella (moderátorka)

4. 9. 2008 13:34

Šetřete síly, udělejte si Dušený květák podle zdejších stránek - uvidíte, že vám bude chutnat.

alus.s

4. 9. 2008 10:59

ano ano ano s tím sáčkem je to šikovná věc... :yes:

vybusna vybusna

4. 9. 2008 10:12

ale ako napisala zizala...treba ho vyprazat pozvolna. a ze je surovy, tak mi ulahci aj obalovanie. ruzicky naskladam do sacku a zasypem trochou muky, uzavriem a potrasiem....za sekundu je obaleny

alus.s

4. 9. 2008 09:41

také květák krátce povařím...příště ho obalím syrový, dám na vaše rady :-)

Merylas Merylas (moderátorka)

4. 9. 2008 08:49

:-O Já vždy květák trochu předvařím, ale jen krátce. A vidíte to, člověk se pořád učí :-)) Tak díky za komentáře ;-)

zizala zizala (moderátorka)

4. 9. 2008 07:20

Já také podle tchýně obaluju květák syrový. Smažení sice trvá trošku déle, ale chuť je neporovnatelná. Stejně tak, když dělám květák na mozeček, dusím na cibuli květák syrový, nakrájený na kousky. Je to opravdu chutnější.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: květák recepty květák recepty z květáku obalovaný květák jak uvařit květák nejlepší recepty z květáku recepty květák jak se vaří květák květák recept jak obalit květák obaleny kvetak obalovaný květák recept recept květák recepty na květák recept na květák jak udělat květák top recepty květák květák na řízek jak smažit květák obalování květáku

Suroviny: květák, sůl, mouka hladká, vejce, mléko, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Smažený květák

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y80