Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Selský salát ala Zd. Pohlreich :)

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

11. 10. 2010 23:09

Suroviny

Porce: podle množství

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to jednoduché, rychlé a dobré :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

salmi salmi

16. 7. 2013 12:07

velice se omlouvam, ze muj prvni pokus o ztracene vejce nedopadl na jednicku...btw ten olej je tam z duvodu, aby se opekl chleba...ano, je spousta moznych variant, jak tento salat udelat, ja cerpala z jakehosi videa, kde tento salat p.Pohlreich pred par lety pripravoval...ale holt nekteri lide asi vedi vsechno lepe nez ostatni a tudiz vzdycky si najdou neco, co je spatne a radoby vtipnou formou se o tom snazi poucit okoli...:-S

kosi

16. 7. 2013 11:37

Proč tady komentujete Polreicha, který nemůže za to, že tato uživatelka ani neví jak se vaří zastřené vejce a už vůbec jí nepřijde divné smažit šunku na oleji místo toho aby rozpekl slaninu na suché pánvi. Přátelé to vám tedy přiji dobrou chuť,protože tohle je zcela jiný recept než byl originál.:-(( A nezapomeňte si nakrájet salát:-)

salmi salmi

6. 2. 2013 11:16

to jsem ráda, že chutná...:-):yes:

milanS

6. 2. 2013 11:07

Bylo to dobré, akorát jsem tam nedával salám, ale kousek domácího uzeného bůčku, dokonce i ta ztracená vejce se povedla, chce to větší kastrol a vodu okyselit octem. K námitkám, že Pohlreichova jídla jsou drahá, souhlasím jsou, protože jím musíte věnovat čas a přemýšlet u nich. Ale zase výsledek stojí za to.

lenour

21. 1. 2013 17:53

salmi: no vypadá to dost divně..:-(( pohlraich by to asi komentoval lyričtěji

Píša

13. 12. 2012 23:12

To co p.Polreich předvádí to jsou základy vaření které zná každý starší kuchař, v hospodách v kterých Polreich vystupuje vaří amatéři kteří se tam teprve učí vařit a proto to tak vypadá,to je ten kapitalismus kde každý "umí všecko".Tomu se vyučený kuchař jen zasměje.

Plot

13. 12. 2012 23:04

Polreich je podle mě hulvát a v televizi nemá co dělat a divím se že mu některý starý kuchař nedal přes držku.Člověk který každému tyká Vás dřív či později pošle do prdele.Slušný člověk na veřejnosti mluví slušně ale to pan podnikatel nerespektuje.

Milan

28. 2. 2011 11:31

V Café Imperial jsem nedávno byl a je pravda, že je dražší (jídlo od 250 do 300 kč, což jednou za čas jde) ale opravdu to bylo super. Dal jsem si telecí líčka s bramborovou kaší a nemělo to chybu. Právě, že v těch jeho kuchařkách jsou suroviny, které člověk zná a používá (až na šnečí maso atd). Často vaří s vínem. Takže doporučuju vyzkoušet :-)

salmi salmi

27. 2. 2011 22:22

Milan: no, jeho jidla jsou drahy predevsim v te jeho restauraci, co jsem tak slysela, ale jinak samozrejme, ze urcite dela jidla stejne narocna, jako varime my... akorat casto pouziva drazsi (a exotictejsi) suroviny, na ktere tady lide moc zvykli nejsou... jinak ja mam pana Pohlreicha velmi rada :-8

Milan

27. 2. 2011 14:39

Nevím, kde jste vzali to, že je jeho jídlo drahý. Mám od něj dvě kuchařky a 80% jídel uvaříte bez problému doma a nebude vás to stát víc, než ostatní jídla co vaříte. Například, kuře na pivu se žampiony, gordon bleu, irská líčka na víně, různé těstoviny, hrášková polévka... je toho spousta, běžné suroviny. Vařím to často. Jen nesmí být člověk líný

salmi salmi

12. 10. 2010 10:16

no, tohle je fotka z myho prvniho pokusu, pri dalsim uz melo celkem normalni kulaty tvar :-D horcice upravena :-)

Klariska Klariska

12. 10. 2010 10:02

To ztracené vajce vypadá fakt divně, ale věřím, že je to dobré :yes::-)). Jen odkaz na Snico francouzskou hořčici v surovinách trošku zavazí ;-).

salmi salmi

11. 10. 2010 23:21

jj, to mas pravdu, ze je to jeho jidlo drahy... ale tohle je opravdu za par kacek a urcite stoji za vyzkouseni :) diky za bodik :-8

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 10. 2010 23:18

Určitě je to dobré, ikdyž Polhreicha(nebo jak se to píše):-D nemusím, uznávám, že i on může mít dobré jídlo. Na můj vkus je drahý a lidé podle něj vaří málo, ale má rozhodně své příznivce. A já tedy dávám plus, tohle se mi líbí.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: těstovinový salát pohlreich bramborový salát podle zdeněk pohlreich testovinovy salat podle pohlreicha bramborový salát podle polreicha pohlreich recepty zálivka na salát pohlreich zeleninové saláty zdeňka pohlreicha bramborový salát podle pohlreicha bramborový salát pohlreich selský salát se ztraceným vejcem recepty pohlreich salat se ztracenym vejcem pohlreich selsky salat ze ztraceným vejcem těstovinový salát se zeleninou pohlreich ztracene vejce pohlreich salát se ztraceným vejcem ztracene vejce podle pohlreicha pohlreich kuchařka zdeněk pohlreich bramborovy salat césar salát podle pohlreicha

Suroviny: salát ledový, šunka, chléb, vejce, olej, hořčice, šťáva citronová, olej, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Selský salát ala Zd. Pohlreich :)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l7Pl