Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Panenka marinovaná v balzamiku s brokolicí a žlutou mrkví

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 10. 2010 18:27

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 394 kJ / 2 006 kcal
Bílkoviny186,82 g
Tuky76,20 g
Vláknina3,24 g
Cholesterol 384 mg
Sodík 546 mg
Sůl1,16 g
Sacharidy141,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

31. 3. 2019 17:54

BlaV.: No, když porovnám ´velikost růžiček brokolice, tvar masa a úhel fotky, tak to panenka fakt je...podle struktury maličko přetažená....Ale souhlasím, na první pohled to jako karé vypadá:-8

BlaV.

31. 3. 2019 17:37

nechci být hnidopich, ale maso na fotce vypadá spíš jako kotlety (pečeně) bez kosti než jako panenka (na takovouto panenku by to musel být vepřík aspoň 200 kilový)

Irule Irule

17. 4. 2013 14:17

asi to taky vyzkouším, vypadá to skvěle :yes::-p:-O

dexulka

17. 4. 2013 13:53

Tak jsem se do toho dnes pustila.Mraženou zeleninu jsem nahradila mrkví a brokolicí vařenou v páře,kterou jsem jen polila redukcí ze zbylé marinády a bylo to moc dobré :-p Posílám zasloužený bod i foto :yes:

Jana

19. 10. 2012 09:55

Mohu se zeptat? Na kolik stupňů máte předehřátou troubu? Děkuji! :-p

Eliza Eliza

27. 10. 2011 23:27

eva: Reaguji velmi pozdě (náhodou jsem tento recept právě otevřela v náhodných...), ale třeba by to zajímalo i někoho dalšího, tak odpovím...:-8
Recept je psaný tak, aby se podle něj pokrm dobře realizoval - takže porce masa v alobalu necháme ve vyhřáté troubě odpočívat přesně po tu dobu, pokud připravujeme zeleninu. Takže po čas rozpuštění másla ve výpeku, vhození a rozmrazení zeleninové směsi a podušení na skus...Prostě "ohne stress";-):-))

eva

18. 7. 2011 19:24

teda, vypadá to krásně, ale chci se optat, jak má být maso dlouho v té troubě? Panenku jsem ještě nikdy nedělala a bojim se, aby nebyla suchá. Vy ji máte hezky štavnatou a růžovou. Děkuji z odpověď.

koki

16. 12. 2010 17:55

hm,krásně to vypadá,ale hlavně aby to tak dobře chutnalo:-D

jajine jajine

19. 10. 2010 14:09

Krásně vymazlený recept:yes::yes:a fotky si ani netroufám hodnotit:-8, poněvač kopeš, Eli, první ligu:yes::yes:

Suvicka Suvicka

12. 10. 2010 19:06

+20 :yes::-p:-*:-K

mysulka mysulka

12. 10. 2010 10:17

:yes:;-)+1:-K

Eliza Eliza

12. 10. 2010 00:28

Ivo, to vyzkoušení pštrosího masa myslím vážně, už jsem si o něm něco našla a zdá se, že to stojí za to. I manžel je nadchnutý, měli jsme o tom rozhovor...;-)
A Dominik a moje fotky - pokud mu něco ukážu, docela nekritizuje, ale potom baví společnost (hlavně odbornou, včetně mého otce) tím, že prý cvaknu a hned strhnu foťák (údajně bych měla chvilku počkat...) a pak kritizuje nějaké stíny na mých fotkách...co já vím, nezajímá mě to...zatím. Když se dostane k mému foťáku, úplně mi ho přenastaví a já jsem potom zoufalá...

isindy isindy

11. 10. 2010 23:51

Elizo, už jsem připravila ty kastrůlky, počítáš s tím, doufám ;-) a mimochodem, kromě žabích stehýnek jsem měla i pštrosa i klokana a nemůžu si stěžovat, zkus to ;-)
toto je prostě zase pohádka ;-) a fotky Elizin standard, už chápu, po kom má ten Dominik oko ;-):yes:

Eliza Eliza

11. 10. 2010 23:38

Moc všem děkuju :-K.
Mischamant, to co jsi napsala, mě ale dost zavazuje, víš to?? :-8:-D Co když se začnu horšit...?;-):-D
Rebi, tvoje poznámka mě docela inspirovala. Máme každou středu na náměstí farmářské trhy a zatím jsem kolem stánku jisté pštrosí farmy chodila bez povšimnutí...Asi tam nakouknu a nakoupím. Dceři neřeknu, co právě jí, manželovi to vadit nebude a já to alespoň ochutnám...Pořád lepší než klokan...je to nakonec blbej pták, ne? :-D:-D Možná počkám, až se Domča vrátí ze zájezdu a přijdou s Maruškou na oběd, aby také ochutnali... Jen musím najít nějaký návod na úpravu a pak se možná i podělím zde...;-) Podle výsledku, samozřejmě.

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 10. 2010 23:11

:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marinovaná panenka pštrosí maso recepty veprova panenka s brokolici vepřová panenka kuchyňská úprava recepty z pštrosího masa recepty pštrosí maso balzamiko olej pštrosí recepty žlutá mrkev co se žlutou brokolicí slavnostní oběd recepty pštrosí maso cena brokolice,žlutá mrkev cena masa panenka panenka recept žlutá mrkev recepty panenka marinovaná v medu kuchyňská úprava vepřové panenky kuchyňská úprava vepřové panenky pannenka na mrkvi

Suroviny: panenka vepřová, mrkev žlutá, ocet balsamiko, med tekutý, olej olivový, bazalka čerstvá, hořčice dijonská, máslo, pepř černý, sůl, omáčka honsin

TopRecepty.cz

Panenka marinovaná v balzamiku s brokolicí a žlutou mrkví

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qZ9r