Gulášovka rychlejší
Suroviny
Porce: 2 litry
Nutriční hodnoty
Energie | 2 038 kJ / 487 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,92 g |
Tuky | 6,28 g |
Vláknina | 10,37 g |
Cholesterol | 141 mg |
Sodík | 495 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 32,26 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tak mě to napadlo a gulášovka byla výborná, ten paprikový lusk a protlak jí udělaly ještě lepší chuť než jak jí dělávám běžně.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 12. 2014 20:46
Nadja:Naděnko, to je teda náhoda, mám uvařené maso a zítra jí budu dělat, ještě chci přidat nějakou luštěninu. Ano, je to myšleno tím uvařeným masem dopředu, je pk hotová co by dup
29. 12. 2014 11:02
Bibinko, v čem je rychlejší? Nenapadá mne nic jiného, než to, že maso vaříš den předem, ale ten čas je tam stále.
15. 10. 2010 12:13
Myšulko, díky, že jsi vyzkoušela a určitě se dobře najíš a když si dáš rohlík nemusíš ani druhé jídlo-zasytí a fotka moc pěkná
15. 10. 2010 10:50
Bib teď jsem dovařila, je moc dobrá, jen jsem nevařila den předem, nestíhám a dala jsem uzenou papriku
Přadala jsem foto
Díky a teď jdu baštit
Přadala jsem foto
Díky a teď jdu baštit
12. 10. 2010 09:14
Bibi ,uloženo a co nejdřív vyzkouším+1
11. 10. 2010 22:27
nejsme polévková rodina, ale občas vezmeme nějakou na milost ...a tato k nim bude určitě patřit
11. 10. 2010 17:02
Rajčatový protlak a veškeré koření doporučuji nejdřív osmáhnout a až pak zalít vývarem. Koření orestováním uvolní aroma a i protlak je lepší nejdřív orestovat. Bibinko, souhlas, že paprikový lusk dává polévce znamenitou chuť. Gulášovku doporučuji zahustit nastrouhanou bramborou a polívčička je . Do gulášové polévky dávám i 1 mrkev a petržel nakrájený na tenka půlkolečka. Posílám +9.
11. 10. 2010 16:21
Zrovna se chystám na gulášovku - vyzkouším tuto.Přidávám bod
11. 10. 2010 15:25
šmakézní..a ten vyvedený rohlíček k tomu
11. 10. 2010 14:56
+
11. 10. 2010 14:46
11. 10. 2010 13:31
Jo, takhle dělám gulášovku, když mi zbyde vařené maso (rajská, koprovka) od nedělního oběda
11. 10. 2010 13:26
polévka se mi moc líbíakorát já bych vynechala masox,když je tam masíčko.+1
11. 10. 2010 13:26
Teda to vypada uzasne uz zase slintamulozeno na brzke vyzkouseni a bodik leti
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 8 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Mléčné francouzské houstičky
Wanilor uvařila před 1 minutou
Vepřové na houbách
Peggy72 uvařila před 7 minutami
Nádivka velikonoční
Palecek uvařila před 15 minutami
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 58 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 1 hodinou
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 3 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 3 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: gulášovka gulášovka recept domácí gulášovka recept na gulašovku gulašovka z konzervy gulášovka z vepřové konzervy gulášovka z vepřového masa gulasovka z veproveho dobrá gulášovka výborná gulášovka recept gulášovka gulážovka jak zahustit gulášovku gulašovka bez masa guášovka recept na domaci gulasovku vepřova gulašovka gulášovka z vařeného masa guladovka gulasovka z hovezi konzervy
Suroviny: maso hovězí, brambory, cibule, česnek, masox, protlak rajčatový, paprika sušená sladká, pepř, libeček, kmín drcený, majoránka, mouka hladká, sádlo
Gulášovka rychlejší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/myP0
14 názorů