Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sváteční židovské pečené hovězí

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 240 min Doba tepelné úpravy: 240 min

240 min (240 min tepelná úprava)

6. 10. 2010 13:39

Suroviny

Porce: pre viac osôb

Nutriční hodnoty

Energie7 086 kJ / 1 694 kcal
Bílkoviny245,56 g
Tuky14,68 g
Vláknina44,80 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 543 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy66,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: recept patrí pani Ester Fuszeresi, ktorá jedlo podávala na židovský Nový rok -Ros Hosana.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

9. 10. 2010 11:17

Pipre-Janka,dakujen.:-KLen kľudne skús a nebudeš ľutovať:-p:-p

pipre pipre

9. 10. 2010 10:53

Tak v receptu není nic, co by mi vadilo, naopak. Také mne zaujala doba marinování. To maso musí být za tu dobu prostoupeno vynikající vůní a upečené musí být delikatesa. Také maso před marinováním nesolím. To opravdu stojí za vyzkoušení.:yes:+8

rebeka rebeka

6. 10. 2010 19:34

ďakujem veľmi pekne:-K:yes:

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

6. 10. 2010 19:05

rebeka, naozaj sa mäso marinuje celý týždeň. Táto marináda sa tiež označuje ako "suchá marináda". Mäso je obalené olejom, korením a nie je solené. V marináde sa pravdaže pravidelne otáča, olej a horčica ho chránia pred prístupom vzduchu a tým aj pred kazením. Okrem toho je uložené v chlade, čo tiež bráni procesom rozkladu a kazenia. Len smelo skús, nebudeš ľutovať a túto neskutočnú mňamku si iste zamiluješ:-))

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

6. 10. 2010 18:53

Dievčence a chlapci, v rubrike články vyšiel skvelý nový článok "O židovskej kuchyni" od pána Mosheho - 1. časť, odporúčam si ho prečítať. Mňa veľmi obohatil. Je zrozumiteľný a zaujímavý. Už teraz sa teším na pokračovanie.:-!:-!:-!:-Oskrátka je super, som zvedavá aj na Váš názor:-?:-))

rebeka rebeka

6. 10. 2010 18:51

tolik chvály:-O;-):yes::-!já do toho snad půjdu:-D:-pjen dotaz:vážně se maso marinuje celý týden:-?nezkazí se:-O:-?děkuji za odpo:yes::-K

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

6. 10. 2010 18:48

Simonka, recept je nielen veľmi zaujímavý, ale je to fantastická delikatesa:-!:-p:-p:-pdakujem:-K

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

6. 10. 2010 18:46

finneta, vľavo od paradajok je príloha yorkshirský puding /zvlášť recept nájdeš tu pod týmto názvom tu/ a vpravo je ako obloha hríbovo-hrášková zmes. Dakujem za bodík:-K

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

6. 10. 2010 18:42

zdena 3, dakujem:-K

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

6. 10. 2010 18:41

Janka R, dakujem. Je to skutočne :-p:-p:-))

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

6. 10. 2010 18:40

Bagina,veľmi pekne dakujem:-K

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

6. 10. 2010 18:38

Moshe, srdečne dakujem. Máš pravdu, je to neskutočná mňamka:-p:-p:-pod Teba ma to zvlášť teší:-K

Moshe

6. 10. 2010 17:08

Sviatočná klasika, milujem tento recept, som rad že si ho vyhrabala a urobila, je to neskutočna mňamka, maš u mna:yes::yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

6. 10. 2010 17:03

velmi zajímavý receptík;-):yes:+1

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

6. 10. 2010 16:32

Andulka, je to síce židovský recept a vynikajúci, ale naozaj nie je "kosher". Kosher sa označuje vtedy, ak je to zviera zabité podľa kosher pravidiel šochetom - mäsiarom špecialistom, na to určeným. Ja som mala roštenec z nášho mäsiarstva, v ktorom nie sú zvieratá kosher zabité. Inak Ti dakujem za bodík:-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pecene hovezi židovské recepty hovězí pečeně zidovske maso hovězí pečeně recept pečené hovězí recept pečené hovezí maso recepty pecene hovadzie maso židovské řízky zidovske chvaly maso sváteční recept pečené hovězí recepty sváteční menu z hovězího masa zidovske hodiny svatecnipeceni hovězí židovský řízek recept na židovské maso židovské hovězí maso hodiny židovské recept pečené hovězí

Suroviny: maso hovězí, hořčice dijonská, bobkový list, jalovec, česnek, sůl, pepř celý, olej olivový, cibule, víno bílé suché, houby, hrášek, koňak, tymián, voda

TopRecepty.cz

Sváteční židovské pečené hovězí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N0j6