Plumlovský řízek
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 9 078 kJ / 2 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 386,96 g |
Tuky | 66,92 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,58 g |
Sodík | 1,47 g |
Sůl | 3,43 g |
Sacharidy | 4,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept není můj, ale je to krajová specialitka, kterou vám u nás uvaří v každé druhé hospodě :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 10. 2010 17:38
Mirusha vítej na topreceptech a přičti si bodík i ode mne
5. 10. 2010 16:43
Zajímavý ,ukládám
5. 10. 2010 15:23
Take urcite vyzkousim, zatim +12.
5. 10. 2010 12:23
receptík je pěkný lákavý,ale já bohužel bez klobásky,ale ukládám a vyzkouším.+1
5. 10. 2010 11:55
Ja by som k tomu tiež urobila varené zemiaky a určite šalát,ale recept sa mi moc páči a určite ho vyskúšam.+9
5. 10. 2010 11:21
Ježiš, to vypadá úžasně... Už jsem si našla Plumlov na Mapy.cz a přečetla historii zámku... Jak může dobré jídlo zároveň rozšiřovat obzory...
Posílám bod, protože to nemůže být jiné, než dobré...
Posílám bod, protože to nemůže být jiné, než dobré...
5. 10. 2010 11:15
Určitě to bude dobré, ale smažený řízek, smažené oko, smažená klobása a k tomu ještě smažená (fritovaná) příloha je trochu moc. Snad jednou za rok s vařbramborem .
5. 10. 2010 11:10
5. 10. 2010 11:10
Bibinko,tak pises,ze je to u nas krajova specialita,ale v bydlisti mas Jindrichohradecko..Plumlov je kousek jinde,ne? To ja jen,ze jsem myslela ze jsme "skoro sousedky "Ale jinak pochopitelne davam do oblibenych a sbihaji se mi sliny...jo a bodika taky-to je jesnacka
5. 10. 2010 11:04
5. 10. 2010 10:44
"Plumlovák" je tady klasika. Je výborný, většinou fakt obrovský a sytý. Nabízejí se většinou obě verze, dříve byl jen vepřový. A u Pácla se už zase výborně vaří.
5. 10. 2010 09:38
isahu: Tak nejznámější restaurace v Plumlově je Pácl....Tam ho měli vždycky nejlepší...a největší Ale to už je nějaký ten pátek zpátky...
Bibinka: Moc děkuju za uvítání, já zatím jen vařila podle receptů ostatních a bodíkovala až teď jsem začala fotit i svoje "vývory" a postupně to začít zveřejňovat... Jinak přibudou ještě dorty a cukroví, v tomhle jsem doslova blázen, peču minimálně jednou do týdne
Bibinka: Moc děkuju za uvítání, já zatím jen vařila podle receptů ostatních a bodíkovala až teď jsem začala fotit i svoje "vývory" a postupně to začít zveřejňovat... Jinak přibudou ještě dorty a cukroví, v tomhle jsem doslova blázen, peču minimálně jednou do týdne
5. 10. 2010 09:31
Mirusho, vítám tě v naší Topkové rodině, jejímž členem jsi už nějaký pátek, ale já tě tu neviděla. Přeju ti, aby se ti tu líbilo a našla tu spoustu báječných receptů
Plumlovský řízek se mi líbí a tak ti dávám 4.bod
Plumlovský řízek se mi líbí a tak ti dávám 4.bod
5. 10. 2010 09:09
mám pocit, že jsem to dokonce při dovolené v Plumlově v nějaké hospodě jedla a že mi to chutnalo v každém případě ukládám, kuřecí maso je u nás nejčastější a tato úprava vypadá dobře
5. 10. 2010 08:43
spagetka - dá se i tak většinou v restauraci nabízí obě verze, ale já upřednostňuji spíš tu drůbež
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 4 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 6 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 7 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Chlebová polévka
mondey uvařil před 46 minutami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 1 hodinou
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 1 hodinou
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 1 hodinou
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 1 hodinou
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Velikonoční jidáše
Helciv uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sachr dort z jablek: Dokonale vláčná a úžasně šťavnatá varianta rakouské klasiky ozdobená ořechy chutná božsky
Prostřeno vás pošle na cestu kolem světa: Marocký Tajine vystřídá wagyu steak. A víte, jak se správně dělá caesar salát?
16 nejlepších receptů na řízky: Česká klasika nikdy neomrzí
Další recepty
Tématické fráze: restaurace u pácla restaurace u pácla plumlov menu plumlovák u pácla kureci speciality recepty plumovský řízek restaurace pácl plumlov plumlovský vepřový řízek plumlovák recept těstíčko na plumlovský řízek kuřecí plumlovský řízek veprovy plumlovsky rizek plumlovské řízky pacl plumlov pumlovský řízek rizek plumlovský kuřecí řízek prumlovsky rizek plumbovsky rizek plumlovký řízek
Suroviny: prsa kuřecí, vejce, klobása, sýr eidam, kečup sladký, sůl, pepř, paprika sušená sladká, olej, vejce, mouka polohrubá, mléko, sůl, pepř
Plumlovský řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/14MR
33 názorů