Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plumlovský řízek

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 10. 2010 07:50

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 078 kJ / 2 170 kcal
Bílkoviny386,96 g
Tuky66,92 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,58 g
Sodík 1,47 g
Sůl3,43 g
Sacharidy4,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept není můj, ale je to krajová specialitka, kterou vám u nás uvaří v každé druhé hospodě :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Vlastik

21. 10. 2017 17:52

Správný "plumlovák" je z vepřového. Klobása či kabanos tam v původním receptu vůbec nebyl.
Dnes se u Páclů vaří dost špatně. Ani tento klasický řízek už není ono. A to už na něj do Plumlova
jezdíme cca patnáct let.;-(

Martin

12. 10. 2014 18:35

Tady je presně, odkud tento řízek pochází.

prostejovsky.denik.cz/zpravy_region/mnam-plumlovsky-rizek-aneb-pochoutka-ktera-slavi-ctyricatiny-20120824.html

A jednou za čas se dá i gastronomicky hřešit. Nemůžeme pořád žít podle "zdravé bible" ;-)
A je to dobrota :-p :yes:

petra

7. 9. 2014 13:28

To je teda šílenost :no:

Bohunka

11. 7. 2014 11:03

Jaaja:

"Plumlovák" je tady klasika. Je výborný, většinou fakt obrovský a sytý. Nabízejí se většinou obě verze, dříve byl jen vepřový. A u Pácla se už zase výborně vaří.
Plumlovák byl klasika, za starého pána Pácla. Dnes když tuto restauraci navštívíte tak si připadáte jak ve Fast Food nebo v pizzerii, kde pro kuchaře opíkačky znamenají dělové koule vytažené z pole. To jestli vidí starý pán Pácl, tak se určitě obrací v hrobě. Mohla bych zde napsat další a další, ale to nechám na každém, ať zkusí, co nikdy nezkusil…

Tom

23. 3. 2013 15:01

Když pominu fakt že se "Plumlovák" dělá z vepřové kýty a ne z kuřete a klobása na něm nemá co dělat, tak ten recept i odpovídá...

DAVID

7. 5. 2012 10:43

Reneek

5. 5. 2012 00:03

Nejlepší mňamka,jakou jsem kdy jedl.Je to sice porce jak hrom,ale když je to tak dobré.:-)):-)):-)):-)):yes:

hanahcotton hanahcotton

27. 9. 2011 09:43

:-O:-O Já jsem na Plumlov jezdila jako dítě několik let za sebou na dovolenou. Je tam opravdu krásně. Řízek si z té doby nepamatuji:-*, ale určitě bude výborný:yes::yes::yes::yes:

burtiky

26. 9. 2011 22:47

jen bych podotkla, ze se nekdy hodi k tomu rizku udelat rovnou dva burtiky, pro vetsi jedliky. A posypat syrem opravdu poradne, jinak to neni ono. Volske ocko delam pekne tecave, to je potom mnamka. Nekdo ma rad i kyselou okurku, ale to uz je opravdu koruna celeho jidla. Zalezi na chuti. V zaludku potom takovy rizek lezi nejmene 3 dny.

Mirusha Mirusha

13. 9. 2011 18:24

Eliza :yes::-D:-D:-D
Mark: No radši to nejez, aby ses nepo*erinkal:-D

Eliza Eliza

13. 9. 2011 17:01

Marku, pravděpodobně máš nějaké zdravotní problémy se zažíváním...:-(( Měl bys co nejdříve k lékaři.

Mark

13. 9. 2011 16:14

ted to varil spolubydlici, dela se mi zle z toho. Neni to dobre tak to posypte syrem, polejte kecupem a polozte na to vajicko. At ma zaludek co delat aby to udrzel . . .:-((:no:

vycina

5. 10. 2010 22:56

:yes:Teda u fotečky jsem slintala jako mlsný kocour. Už vím co v neděli k obědu:-D.:-D. Už letí bodík:yes::yes:

mysulka mysulka

5. 10. 2010 19:30

:-p:yes:+1:-K

Iriska Iriska

5. 10. 2010 18:01

Já bych si k vám na takovou dobrotu určitě zašla, ale je to daleko. Takže si ho určitě usmažím doma. Už je v oblíbených a k tobě letí bodík.:yes::yes:+

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: restaurace u pácla restaurace u pácla plumlov menu plumlovák u pácla kureci speciality recepty plumovský řízek restaurace pácl plumlov plumlovský vepřový řízek plumlovák recept těstíčko na plumlovský řízek kuřecí plumlovský řízek veprovy plumlovsky rizek plumlovské řízky pacl plumlov pumlovský řízek rizek plumlovský kuřecí řízek prumlovsky rizek plumbovsky rizek plumlovký řízek

Suroviny: prsa kuřecí, vejce, klobása, sýr eidam, kečup sladký, sůl, pepř, paprika sušená sladká, olej, vejce, mouka polohrubá, mléko, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Plumlovský řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/14MR