Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibulový chléb

Připravte si doma poctivý a dobrý chleba. Tenhle je navíc ovoněný osmaženou cibulkou, která mu dodá neobvyklou chuť. Příprava je velmi snadná a díky odloženému startu můžete mít teplý chleba hned k snídani.

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 3. 2008 20:39

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 854 kJ / 1 877 kcal
Bílkoviny60,58 g
Tuky10,52 g
Vláknina21,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 826 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy375,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

10. 10. 2009 12:09

maskovalucka - Docela se divím, že to neupečeš v pekárně, když ji máš. Já tedy pekárnu nemám, takže udělám tvar veky nebo bochánku a na plechu nechám ještě tak 10 min. Jinak na horkovzduchu peču 30 min. na 190°C, po této době vypnu teplotu a nechám jen zapnutý ventilátor asi na 10min. dojít. Pak vypnu i ventilátor a nechám v troubě. Jinak zásadně dávám do trouby hrnek s vodou a i potírám chleba slanou vodou, ale končím spotíráním asi 15 min. před dopečením, aby nezůstal mokrý.
A tenhle chlebík je vynikající:-p;-):yes: Jo a jak píše cathleen - já používám jen čerstvé droždí, nebo kvásek

maskovalucka

10. 10. 2009 11:58

Ahoj, prosím o radu, ještě jsem chleba v troubě nepekla. Když mi udělá pekárna toto těsto, pak je asi třeba ještě vytvarovat na vále a jak je třeba nechat dlouho ještě vykynout na vále?
A ještě nakolik stupňů a jak dlouho se chleba peče v horkovzdušné troubě. Díky za odpověď.

tejaja tejaja

27. 6. 2009 17:53

Janka, soli si daj podľa vašej chuti, ja dávam na 1 chlieb 1 zarovnanú kávovú lyžičku. Soľou šetrím, nadbytok soli nie je zdravý.
K tej cibuli : ak si dala droždie na teplú cibuľu a naopak, tak je to možné, ale iba ak si použila čerstvé droždie. Ale ja cibuľu do chleba ( ak robím cibuľový chlieb ) nerestujem na oleji, ale pridám do pekárne narezanú na drobno bez osmahnutia. Chlebík je pekný a chutný.

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 6. 2009 17:08

Holky, jednou jsem zkusila s tou cibulí a spadl mi. Je to tím, že jsem to nevychladila? Myslím, tu cibuli? Asi jo, že:-?

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 4. 2009 22:24

Není té soli málo? Většinou je napsaná lžička a ještě se mi zdá, že je to málo.:-O

Boubelinda

24. 1. 2009 15:04

jo my taky je výbornej a dostala jsem na něj chut jdu ho udělat.:-*

kedlubna kedlubna

24. 8. 2008 22:13

dělávám často, i na program sprint, někdy dávám osmahnutou cibuli, někdy čerstvou i s natí.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: domácí cibulový chléb cibulový chléb v domácí pekárně domaci cibulovy chleba cibulovy chleba z domácí pekárny recepty cibulový chleb z domácí pekárny cibulový chléb z domácí pekárny domácí chleba do trouby cibulovy cibulovy chleb domaci pekarna cibulový chleba z domácí pekárny chléb recepty domácí cibulový cibulový chleba v domácí pekárně domácí chléb cibulový domací pekárna cibulový chléb recept na cibulový chléb z domácí pekárny recept na domácí cibulový chleba recept na chleba v pekarne cibulový chlieb cibulivý chleba domácí chleba cibulovy cibulový chleba domácí pekárna

Suroviny: voda, ocet, sůl, cukr, cibule, mouka hladká, droždí sušené

TopRecepty.cz

Cibulový chléb

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JBD