Generační bábovka s vůní vánoc
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 18 976 kJ / 4 536 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,91 g |
Tuky | 238,21 g |
Vláknina | 29,51 g |
Cholesterol | 1,37 g |
Sodík | 660 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 484,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 10. 2010 19:46
Leni, ta bábovka je tak precizní, že vypadá jak umělá+, nádhera
1. 10. 2010 19:35
Jani já mám tuhle silikonovou a jednu skleněnou ale z téhle silikonové to jde tak krásně vyklopit
Magdalenko,děkujuani nevíš jaký jsem měla strach jestli se mi povede
A Vám ostatním taky moc díky za bodíky a hezounké komentáře
Magdalenko,děkujuani nevíš jaký jsem měla strach jestli se mi povede
A Vám ostatním taky moc díky za bodíky a hezounké komentáře
1. 10. 2010 19:19
Lenka, nie som práve na sladké, ale tvoja bábovka láka, vyzerá skvostne...
Nádherné tvary, nádherná na reze...+
Nádherné tvary, nádherná na reze...+
1. 10. 2010 19:05
Leni ta je nádherná+
1. 10. 2010 18:59
No prosím, tomu říkám bábovka. Leni, to je tak krásná forma Kdybys viděla, co se stalo mi s kameninovou formou(myslím bábovkou v ní) Nevím, co dělám špatně, ale v kamenině se mi nedaří péct bábovka. Výjimkou je beránek a vánočka, ale bábovka..děs běs A ty máš ode mne veliký plusík
Já mám tak generační bolavé paty
Já mám tak generační bolavé paty
1. 10. 2010 17:42
Lemi, já tu mám zase generační zelnici a ta se taky dědí z dávné generace na generaci. V bábovce jsou oříšky a ty já ráda, tak máš 2.bod
1. 10. 2010 17:37
Nadi tak jsem přesně čekala že ty toto napíšešAno ten recept se dědí proto má takový název
1. 10. 2010 17:35
Lenočko,to je krááááááásaproč generační...že se předává z generace na generacijá bych ji nazvala regeneračníhned bych po ní nabrala sílyuž letí do oblíbených a tobě bodíííík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 12 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 3 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 3 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 4 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 4 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 4 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 5 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 5 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak připravit gnocchi. Bramborové italské nočky jsou jemné, chutné a rychle uvařené. Poradíme nejlepší recepty
Další recepty
Tématické fráze: jak péct v kameninové formě jak péct bábovku v silikonové formě pečení beránka v litinové formě litinové formy na pečení bábovky litinová bábovka litinové bábovky pečení v litinové formě litinová forma na bábovku kameninová forma na bábovku recepty babovky staré litinové bábovky forma na bábovku litinová jak péct v litinové formě jak péct v kamenině peceni babovky v kamenine forma na bábovku kamenina moučniky na vanoce vanoce vareni vánoce recepty co letí za nové moučníky
Suroviny: máslo, cukr moučkový, vejce, mouka hladká, ořechy lískové, prášek do pečiva, skořice, koření hřebíček, kardamom, mléko, čokoláda hořká
Generační bábovka s vůní vánoc
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/14pP
23 názorů