Uzená krkovice se staročeským zelím
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 510 kJ / 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,46 g |
Tuky | 84,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 12,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 9. 2015 07:22
Jana Remkova:
29. 9. 2015 23:15
Irule: Díky jsi zlato
29. 9. 2015 21:09
Jani skvělé, posílám foto
5. 10. 2010 13:28
yanull
5. 10. 2010 13:20
Jani, zelí a uzené můžu teplé i studené +13
2. 10. 2010 23:35
Danko, díky moc
2. 10. 2010 22:23
Hlávkové zelí takhle upravené miluji. I když jsem masová, ale k dušenému hlávkovému zelí nepotřebuji ani maso. Stačí kousek a zelíčko polít výpekem. . Příště k zelíčku upeču uzené na které se chystám již delší dobu. Vždy ho sníme dřív, než ho stihnu upéct. Jani, posílám +11
2. 10. 2010 10:48
Jani zítra,udělám masíko nakoupeno tak udělám i houskový knedlík
2. 10. 2010 09:35
Leni, kdysi jsem uzené dělala jen v páře, pak jsem u někoho viděla ho péct. Nemá chybu!! jen je lépe ho nesolit, protože tím pečením je jakoby slanější. Pak raději přisolit až u konzumace, ale většinou fakt není třeba. A s tou uzenou paprikou, co mám od Isahu..
2. 10. 2010 09:27
Hneď by som si dalaAle všetko mám doma,možno bude aj u nás zajtra
1. 10. 2010 20:55
Jani moc hezké masíkoa víš co?aspoň vím co ukuchtit o víkendu+
1. 10. 2010 20:06
mňam+1
1. 10. 2010 19:47
Jani, tvůj muž, až bude v pořádku, tak mu to uvaříš, ne? Já zbožňuji to zelí, žádné jiné mi tak nechutná. Dneska se mi ale nějak nepovedly fotky.
1. 10. 2010 19:28
Jani, ještěže to nevidí můj muž Ale dělám podobně a je to moc dobré+3
1. 10. 2010 18:40
Jani, ty zase dneska jedeš a tohle je moc dobrá klasika, která nikdy neurazí a proto máš 2.bod
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé brambory
Přidáno před 17 minutami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 8 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 16 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno před 20 hodinami
Mechový dort II.
Přidáno před 21 hodinami
Plněný croissant
Přidáno 22. 4. 2024 08:26
Právě bylo uvařeno:
Fazolová polévka mojí babičky
hadraba uvařila před 48 minutami
Bezpracný perník
paja58 uvařil před 53 minutami
Pudingovo-tvarohové polštářky
Elivet uvařila před 9 hodinami
Můj segedín s domácím knedlíkem
spagin uvařila před 11 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Adinka2020 uvařila před 11 hodinami
Jahodové řezy Mrož
Petruse.b uvařila před 11 hodinami
Zapečené tortilly
Helenecka 21 uvařila před 11 hodinami
Borůvkové smoothie
elenaraskova51 uvařila před 12 hodinami
Houbová polévka se strouháním
Lisa444 uvařila před 12 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
jana.r uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Bramborový chleba, který zvládne i amatér: Stačí pár levných ingrediencí a za chvilku máte skvělé domácí pečivo na stole
Další recepty
Tématické fráze: uzená vepřová krkovice recepty uzené maso se zelím uzená krkovice uzené se zelím moravské uzené se zelím uzená krkovička se zelím uzena krkovice recept recepty z krkovice uzene s bramborovym knedlikem a zelim uzená krkovička pecena uzena krkovice moravská krkovice uzená krkovice recepty moravské krkovice recept moravská uzená krkovice recept uzené s knedlíkem a zelím uzené se zelím recept moravská krkovice recepty krkovice recepty pečená uzená krkovička
Suroviny: krkovice uzená, česnek, cibule, koření grilovací, sádlo, zelí hlávkové, slanina, cibule, sůl, kmín celý, ocet, cukr, mouka hladká
Uzená krkovice se staročeským zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z0GR
16 názorů