Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí sulc (huspenina) připravený při domácí zabijačce

Na přípravě sulcu není nic složitého, jen je třeba počítat s časem na ztuhnutí v lednici. Hotová huspenina je krásně barevná díky kořenové zelenině, chuťově výborná a navíc plná kolagenu – takže prospěšná pro klouby a chrupavky.

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 90 min

110 min (20 min příprava + 90 min tepelná úprava)

30. 9. 2010 20:17

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Do formy na srnčí hřbet.

Nutriční hodnoty

Energie2 103 kJ / 503 kcal
Bílkoviny72,13 g
Tuky15,17 g
Vláknina8,55 g
Cholesterol 228 mg
Sodík 304 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy16,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Doporučení:

Podáváme s čerstvým chlebem, cibulí a octem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JIMO-MI JIMO-MI

30. 9. 2010 20:48

holky-díky;-)se rozkoukávám a nestíhám těch dobrot co tu je:-D

rebeka rebeka

30. 9. 2010 20:38

Jimo-Mi,nekecalas:-D:-D:-Ddíky:yes:;-)opravdu suprový postup..takže bych se do toho pustila i já..;-):-p:yes:máš boda:yes::-K

Simona Skolakova Simona Skolakova

30. 9. 2010 20:19

Hezky napsaný receptík:yes:+1 a vítej na Topkách:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sulc huspenina recept domácí vepřová huspenina domácí zabijačka recepty výroba domácího sulcu zabijačkový sulc domácí výroba sulcu domaci zabijacka domácí zabíjačka video jak se dela sulc sulc se zeleninou jak se vari sulc huspenina nejlepší sulc huspenina video recept na huspeninu sulc recepty domaci zabijacka recept na sulc jak se dělá domácí zabijačka video zabijačka recepty

Suroviny: plec vepřová, zelenina kořenová, pepř celý, koření nové koření, nožička vepřová, bobkový list, cibule, voda, ocet, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Domácí sulc (huspenina) připravený při domácí zabijačce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B6XN