Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové kousky na tymiánu v červené omáčce

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

30. 9. 2010 10:07

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 851 kJ / 1 159 kcal
Bílkoviny126,44 g
Tuky55,58 g
Vláknina18,56 g
Cholesterol 417 mg
Sodík 329 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy35,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Mám doma čerstvý tymián a moc jsem chtěla vyzkoušet, jeho kombinaci s vepřovým masem. Jídlo se nejen povedlo, ale málem nebylo i co vyfotit, jak rychle zmizelo v našich bříškách.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mirca75 mirca75

7. 11. 2011 18:29

Lemarti:-), děkuju Ti moc za realizaci a jsem ráda, že vám chutnalo:-8. Jen škoda, že není fotečka - ty tvé jsou vždy moc pěkné....;-).

lemarti

7. 11. 2011 17:56

Mirčo tak dnes jsem konečně uvařila oběd podle receptu;-)no co dodat:-8dobrota dobrota dobrota:yes::yes::yes:určitě budu dělat častěji;-)

lemarti

30. 9. 2010 20:33

Tymián jsem ještě nezkoušela:-8ale napravím musím vyzkoušet takže bodík a uloženo:-K

Bibinka Bibinka

30. 9. 2010 17:12

Mirko, taková jídla máme hodně rádi a myslím, že k této se hodí jako příloha snad všechno. Já omáčičky ani šťávy necedím, máme to tam právě rádi i když vím, že to někdo dělá. Fotka taky perfektní-prostě 10.bod jasnej:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

30. 9. 2010 13:51

:-pUkládám;-)ale omáčku cedit nebudu:-8nám ty kousíčky těch dobrot nevadí:-p+8bodík letí:yes::yes:

Jikotka Jikotka

30. 9. 2010 13:40

S tymiánem samotným jsem ještě nezkoušela,tak to prubnu...:-p:-p:yes:

Jana Pá

30. 9. 2010 13:08

:-O:-p:yes:

Patricie

30. 9. 2010 12:31

:yes:krásná fotka Mirko:yes::yes:+

mysulka mysulka

30. 9. 2010 11:27

:yes: Mirčo to je dobrůtka+1, ;-)

michsamant michsamant

30. 9. 2010 11:23

:-p:yes:

isindy isindy

30. 9. 2010 10:54

ajta krajta :-O, to zas bude dobrůtka :-p ukládám, sice bude jen se sušeným, bylinkám se v truhlíku na okně moc nedaří, ale i tak věřím v úspěch :yes:

MajkaM

30. 9. 2010 10:43

Mám tymián ráda, uzenou papriku také, tak jsem si recept uložila a určitě vyzkouším:yes:

zizala zizala (moderátorka)

30. 9. 2010 10:42

Miruš, to věřím, já mám tymián moc ráda :-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové na tymiánu vepřové maso na tymiánu vepřové nudličky na tymianu vepřové kousky vepřová plec na tymiánu vepřová plec recepty vepřová plec tymián vepřové tymián vepřová plec na paprice vepřové na timiánu vepřové nudličky na tymiánu, vepřová plec recept vepřové kousky recepty vepřové maso natymianu nejlepší recepty z vepřové plece veprova plec s tymianem veprove a tymyan maso ma tymiánu omáčka na tymianu vepřové maso na timianu

Suroviny: plec vepřová, sádlo, cibule, česnek, tymián čerstvý, protlak rajčatový, paprika sušená sladká, sůl, pepř bílý mletý, mouka hladká, olej, bujón

TopRecepty.cz

Vepřové kousky na tymiánu v červené omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p2VN