Zapečený pangasius se špenátem
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 1 146 kJ / 274 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,00 g |
Tuky | 14,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jako přílohu jsem si dala opečené brambory.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 6. 2011 13:01
Tahle mňamka předčila naše očekávání, rozhodně se zařadila mezi naše oblíbená jídla
9. 4. 2011 21:26
Aha to jsem nevěděla, moc vám děkuji teda za radu, začínám s vařením, tak nemám moc zkušeností. Příště to bude už super.. ale jinak chuťově dobrý a ta kombinace super.
9. 4. 2011 21:00
Eli - jo, to asi bude ono, proto nerada kupuju mražené ryby, radši chlazené, nebo čerstvé, ale zase všude ta možnnost není.Ale i tak ta hodina mi přijde moc....
9. 4. 2011 20:57
Lucko, pokud jsi měla mraženého pangasia, je dobré rybu nechat rozmrazit na mřížce, nebo ve větším sítu, aby vytekla voda a potom dobře osušit...I vymačkat tekutinu. Také se mi několikrát stalo, že obsahoval tolik vody, až zkazil celý pokrm. Proto to vím a vždy se přebytečné vody snažím dokonale zbavit. Nedodělaný byl možná právě díky té vodě - pomalu se vařil namísto pečení...
9. 4. 2011 20:48
Lucka (neregistrovaný/á) - to snad ne , pekla jsi ho hodinu a byl nedodělaný , jakákoli ryba tohoto typu musí být přece upečená do těch 20 - 25 minut maximálně
9. 4. 2011 20:46
Vše vypadalo krásně, až do chvíle kdy jsem začala péct se uvnitř udělalo moc vody a pekla jsem to asi hodinu..po 30 minutách byl ještě nedodělaný.. jak je to možné? děkuji
29. 1. 2011 19:22
naprosto výborný recept, nemohhli jsme si to s přítelem vynachváli, jen jsme si mlaskali :). Už se těšíme až si to ukuchtímě znovu.
27. 12. 2010 13:41
super kombinace, kefír je v tom výborný, nikdy před tím jsem to nezkoušela a měla jsem ho s jasmínovou rýží paráda:))
7. 11. 2010 20:22
Zajímavá kombinaceryby i špenát máme rádi+4
7. 11. 2010 16:49
Vypadá to úžasně a určitě je to mňamka! +2
7. 11. 2010 15:56
špenát a pangas..skvělá kombinace
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 10 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 11 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 12 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 14 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 3 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 3 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 3 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 3 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 3 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 4 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 6 hodinami
Cibule pečená se žampiony
Marcela0123 uvařila před 6 hodinami
Zapečené palačinky s tvarohem
TondaJ uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zkusili jsme připravit majonézu z cizrnového nálevu: Veganská náhražka chutná skoro jako klasická majonéza a snáze se dělá
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: ryba se špenátem pangasius se špenátem zapečená ryba se špenátem pangas se špenatem zapečený pangasius pangasius špenát ryba na spenate pangasius recepty zapékaná ryba se špenátem zapečený losos se špenátem pangacius zapečený se špenátem recept ryba špenát ryby se špenátem pangasius na špenátu buchta z kefíru ryba zapečená se špenátem zapecená ryby se spenátem ryba spenat pangacius se špenátem losos zapečený se špenátem
Suroviny: pangasius, špenát mražený, jogurt, sýr, sůl, pepř, koření na ryby, česnek
Zapečený pangasius se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zXLy
11 názorů