Kohout (kohút) na víně po burgundsku
Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Energie | 11 329 kJ / 2 708 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,14 g |
Tuky | 174,88 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 365 mg |
Sodík | 2,91 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 51,77 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj:francúzsky recept - varila som podľa francúzskeho šéfkuchára v TV paprika. Buquet garni si pripravuje doma každá francúzska gazdinka sama, takže sa môže dom od domu trocha líšiť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 11. 2010 13:35
Janka Remková, tie kohútie zápasy sú teda ničím neprekonateľné...
6. 11. 2010 13:33
Janka Remková, sliepka nie, skôr kura. Ale ked taká rozosmiata uvažujem, hádam mladučká Bio sliepočka aj ánoNerobme si srandu z tejto francúzskej delikatesy...my staré sliepky
6. 11. 2010 13:30
Spagetka, Ty si ma tak neskutočne rozosmiala, ved aj ja som stará dôchodkyňa, len dúfam, že nie "opelichaná...
6. 11. 2010 13:27
Brutzel-Svejk, toho vína naozaj nie je veľa, ide o pomalé dusenie zvané "mijoter", pri ktorom sa tekutina pekne odparí a varí sa dlho len sotva znateľným čerením a neprikryté, teda bez pokrievky
6. 11. 2010 13:24
Moc zajímavý recept.
6. 11. 2010 13:21
spagetka no, poptám se, jestli nedělala třeba kohoutí zápasy slípka jedna!
6. 11. 2010 13:09
Jani - hlavně mladá, ne důchodkyně!!!
6. 11. 2010 13:08
Předpokládám, že to může být slepice, Ibi? Nevím, jestli poznám na zmrzlé slípce ten detail. Krásný recept
6. 11. 2010 13:08
Ibi, vím, že když se to udělá dobře, chutná výborně.
Já mám přesně k tomuto receptu poslední ne zrovna kladnou vzpomínku. V naší oblíbené hospodě vyměnili kuchaře .... z této klasiky, která byla na jídelníčku pravidelně a bylo to prostě ten dotyčný dokázal udělat něco nepředstavitelného. Kohout v jeho podání musel být vyběhaný opelichaný důchodce..... Takže do té hospody už nejdu a jak jsem slyšela, nějak rychle ztrácejí klientelu, a to tam už v 11 bylo narváno!!!!
Takže si to budu muset udělat doma, jen kohoutka sehnat...
Nicméně, je to velmi chutné a skvělé
Já mám přesně k tomuto receptu poslední ne zrovna kladnou vzpomínku. V naší oblíbené hospodě vyměnili kuchaře .... z této klasiky, která byla na jídelníčku pravidelně a bylo to prostě ten dotyčný dokázal udělat něco nepředstavitelného. Kohout v jeho podání musel být vyběhaný opelichaný důchodce..... Takže do té hospody už nejdu a jak jsem slyšela, nějak rychle ztrácejí klientelu, a to tam už v 11 bylo narváno!!!!
Takže si to budu muset udělat doma, jen kohoutka sehnat...
Nicméně, je to velmi chutné a skvělé
6. 11. 2010 13:04
Tento recept stoji urcite za vyzkouseni, ale neni toho vina trochu moc?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 14 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 16 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 17 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dvoubarevná bábovka
Grecmanova uvařila před 2 hodinami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Alaala uvařila před 5 hodinami
Zeleninová polévka s kapáním
Wikusche uvařila před 10 hodinami
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 11 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 15 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 16 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 17 hodinami
Polévka z libečku s kroupami
komajda065 uvařila před 17 hodinami
Mandarinkové řezy s kefírem
Fitulka uvařila před 18 hodinami
Bramborové knedlíky
Krize uvařila před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak nařezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice
Oblíbené kokosky jako od cukráře. Mohou být měkké hned po upečení
Babiččiny blbouny: Nadýchané sladké kynuté knedlíky s ovocnou náplní podle našeho receptu zvládete snadno
Další recepty
Tématické fráze: kohout recepty kohout recept slepice na víně recept na kohouta recepty kohout kohout na divoko kohout ala bažant kohout na červeném víně kuře po burgundsku recepty na kohouta kohout po burgunsku pečený mladý kohout pečený kohout na víně recepty z kohouta kachna po burgundsku bažant po burgunsku kohoutek na vine kuře po burgunsku bažant po burgundsku recept kohout
Suroviny: máslo, slanina, česnek, šunka, tymián čerstvý, bobkový list, bobkový list, pálenka, víno červené, žmolenka, sůl, pepř mletý,
Kohout (kohút) na víně po burgundsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z075
25 názorů