Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Italská mortadella

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba tepelné úpravy: 90 min

90 min (90 min tepelná úprava)

3. 11. 2010 09:29

Suroviny

Porce: 1 dávka - pre viac osôb

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 922 kJ / 4 044 kcal
Bílkoviny191,32 g
Tuky356,37 g
Vláknina6,70 g
Cholesterol 1,76 g
Sodík 6,44 g
Sůl15,30 g
Sacharidy15,77 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Taliansky recept. Pripravuje sa aj z kuracieho mäsa, ako koreniny miesto olív sa používa na hrubo drvené celé čierne, zelené alebo farebné korenie. Vyrába sa v tvare šunky, jej príprava je dom od domu iná.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

3. 11. 2010 13:30

Janka Remkovková, dakujem:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 11. 2010 10:40

:yes::yes:

popletko

3. 11. 2010 10:03

mnam, to muzu ;-) o vikendu vyzkousim,snad se povede i fotka :-D :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: salám mortadela výroba mortadely domácí mortadela mleté maso recepty práva mortadela recept mlete maso domácí mortadella domácí výroba mortadely mortadela výroba bůčková mortadela výroba mortadela salám mortadela recept domácí mortadela recept mortadela salám tlačenkový rukáv salám mortadela top recepty masová mortadela pravá italská mortadela bučkova mortadella bůčková roláda vařená v rukávu

Suroviny: bůček bez kosti, vejce, česnek, koření černé mleté, sůl mořská, vegeta, paprika sušená sladká, olej olivový, olivy

TopRecepty.cz

Italská mortadella

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KQ4G