Paštika z jater a bůčku
Výtečná zavařená paštika z jater a bůčku jistě potěší všechny milovníky čehokoliv masového a překvapí vás svojí jednoduchou přípravou. Její chuť nejlépe vynikne na čerstvém křupavém pečivu.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
8-10 skleniček od přesnídávky
Nutriční hodnoty
Energie | 13 267 kJ / 3 171 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 296,88 g |
Tuky | 201,96 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 4,22 g |
Sodík | 5,62 g |
Sůl | 13,74 g |
Sacharidy | 41,45 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 6. 2016 18:35
Paštika,protože se steriluje,vydrží dlouho.Přesně nevím,sníme jí za pár týdnů.
A určitě je lepší mít jí v chladnějším prostředí.
A určitě je lepší mít jí v chladnějším prostředí.
20. 6. 2016 13:56
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak dlouho paštika vydrží, když obsahuje vejce? A je potřeba ji mít v ledničce nebo stačí ve sklepě jako marmelády a pod.? Děkuji předem za odpověď
13. 12. 2014 04:41
Dobrý den Vám přeji Všem. Mám dotaz. Jaká je teplota při sterilování? A zda se tak dá sterilovat Tohle? Kachní paštika z kachního masa kachních jater sádla a koření? Děkuji za odpověď. Petr.
16. 7. 2013 19:47
Pro Cathleen:A proč ne?Ty se při sterilování také dotáhnou
31. 10. 2010 12:56
No, s tou dobou zavaření, nevím....maso se má zavařovat dvě hodiny (najdete to v každé "zavařovací" knížce), ale hlavně bych ho nedávala do sklínek se šroubovacími víčky. Pokud není paštika určena k rychlé spotřebě.
31. 10. 2010 10:17
31. 10. 2010 09:32
Dělám ji přesně podle receptu.Nezkoušela jsem dát žádné koření.1a1/2hod. na zavaření stačí.
31. 10. 2010 09:11
Vypadá to zajímavě.Žádné koření se tam jinak nedává.To zkusím při nejbližší příležitosti.Doba sterilace je dostačující.Dík
31. 10. 2010 08:47
Moc se mi to líbí i z drůbežích. Stále se chystám, ale nějak se na to nedostávám . Tobě ale +bodík 2
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 3 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 10 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 48 minutami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 1 hodinou
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 1 hodinou
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 2 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 2 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 3 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 3 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Domácí masové konzervy jsou vítaným rychlým obědem či večeří. Poradíme, jak zavařit bezpečně maso, které bude skvěle chutnat
Další recepty
Tématické fráze: pastika z veprovych jater domácí paštika z bučku a jater zaváření paštiky sterilování paštiky paštika z kuřecích jater a bučku domácí paštika z bůčku domaci pastika z veprovych jater a bucku paštika z vepřových jater na zavaření recept na paštiku z vepřových jater jak sterilovat paštiku jak dlouho zavarovat pastiku paštika z pečeného bůčku paštika z jater a vepřového masa paštika z jater domácí paštika z jater a bůčku domácí paštika z vepřových jater sterilovaná sterilovaná paštika vepřová domácí paštika recepty jak dlouho sterilovat paštiku recept pastika z veprovych jater
Suroviny: játra vepřová, bůček uzený, vejce, sůl, pepř mletý
Paštika z jater a bůčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j834
9 názorů