Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Harissa - pálivá pasta

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

29. 10. 2010 21:43

Suroviny

Porce: 1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie10 311 kJ / 2 464 kcal
Bílkoviny37,96 g
Tuky175,09 g
Vláknina89,12 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 90 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy162,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: TV paprika. Harissa je charakteristická pre Libanon, Maroko a Alžírsko.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tretra

3. 3. 2011 23:27

Opravte si ten název, harissa s dvěma s, nikoliv r.

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

30. 10. 2010 10:39

Teta Lena, dakujem:-p:-))

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

30. 10. 2010 10:38

Janka Remková, dakujem:-))

Teta Lena

30. 10. 2010 09:06

:-p:-)):yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 10. 2010 22:35

Znám, je super;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: chilli pasta recept domácí chilli pasta chilli pasta chilli pasta recepty pasta z chilli papriček recept pasta z pálivých paprik pasta z chilli papriček výroba chilli pasty recept na chilli pastu domácí harissa harrisa pasta z palivých paprik recept chilli pasta vyroba pasta z palive papriky chili pasta recept pasta z chilli recept chilli pasta pálivá papriková pasta pasta z pálivých papriček jak vyrobit chilli pastu

Suroviny: chilli, česnek, paprika sušená sladká, koriandr sušený, římský kmín mletý, olej olivový, sůl

TopRecepty.cz

Harissa - pálivá pasta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D8gk