Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečená bylinková krkovička

Hodnocení receptu je 5,0 (52×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 10. 2010 20:14

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie8 398 kJ / 2 007 kcal
Bílkoviny57,47 g
Tuky178,67 g
Vláknina17,72 g
Cholesterol 1,43 g
Sodík 3,67 g
Sůl8,93 g
Sacharidy38,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept pochází z nějakého neidentifikovatelného výstřižku, tipuji na časopis Gurmán.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

23. 10. 2010 20:44

Téda, vy jste na mě...;-):-D:-D
Ale díky, fakt. :-K

Sodovka Sodovka

23. 10. 2010 20:44

Znám a je to velice dobré papáničko.:-p Maso může být i krůtí, kuřecí nebo vepřová kýta. Krkovička je ale šťavnatější. :yes: Pak místo smetany stačí mléko. Elizo, za výborný recept a nádherné fotky posílám zasloužených 5 bodů.

spagetka spagetka

23. 10. 2010 20:36

Eliz připojuji se k cathleen na návrh trestního stíhání :-D:-D:-D:-p:yes::yes:

Pawla

23. 10. 2010 20:33

Teda to vypadá moc pěkně, zítra zkusím k večeři :yes::-)

drahulin drahulin

23. 10. 2010 20:27

Eli jako vždy jsou fotky úžasné.Musí to být skvělé.:yes:

Eliza Eliza

23. 10. 2010 20:22

Jsem reagovala na Ivu, a ony mezitím další dva komentíky... Míno, bolest žlučníku je asi velmi nepříjemná věc, moje ségra kvůli němu zase nemůže česnek, tak jsem to na chalupě musela při vaření zohlednit...;-)

Eliza Eliza

23. 10. 2010 20:20

:-D, no my to měli k obědu, ale váhala jsem, jestli to vložit... Nějak si poslední dobou nevěřím. Ale myslím, že to bylo dobré, my jsme si pochutnali. :-)
Mám radost, že se líbí.

vybusna vybusna

23. 10. 2010 20:19

krasne foto...ja som si minule takto dopriala cibulu...milujem tuto kombinaciu a citila som zlcnik, svinu jednu....pjekny recept...ozaj pjeknuskavy.

jajine jajine

23. 10. 2010 20:19

Luxusní:yes::yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

23. 10. 2010 20:17

:-//V tuhle hodinu by vložení takového receptu a ještě s nádhernou fotkou mělo být trestné! Máš to:yes::yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: luxusní zapečená krkovička zapečená krkovice recept na vynikající krkovičku co budeme zítra vařit krkovička recepty bylinková krkovička jak dlouho péct krkovici krkovička zapecena krkovicka krkovice de luxe krkovička de luxe krkovicka zapecena jak dlouho pečeme krkovici krkovicka s bylinkami jak péct krkovičku recept krkovička zapečená krkovice s houbami vynikající krkovicka jak dlouho péct krkovičku krkovice recept

Suroviny: krkovice vepřová, cibule, slanina anglická, česnek, vejce, smetana, hořčice dijonská, čerstvé bylinky, strouhanka, pepř, sůl, olej

TopRecepty.cz

Zapečená bylinková krkovička

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x1EE