Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečená bylinková krkovička

Hodnocení receptu je 5,0 (52×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 10. 2010 20:14

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 398 kJ / 2 007 kcal
Bílkoviny57,47 g
Tuky178,67 g
Vláknina17,72 g
Cholesterol 1,43 g
Sodík 3,67 g
Sůl8,93 g
Sacharidy38,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept pochází z nějakého neidentifikovatelného výstřižku, tipuji na časopis Gurmán.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mysulka mysulka

24. 10. 2010 11:29

:yes: vypadá to úžasně +:yes::-p:-K

maris maris

24. 10. 2010 09:01

Eli;-):-)

Eliza Eliza

24. 10. 2010 08:47

Maris, postupovala jsem podle receptu, jak byl napsaný. Ale trochu vaječné směsi zbylo, to je fakt. Tak jsem ji také osmažila a přidala k masu k zapékání.
Možná by stačila tři vajíčka...;-)
Díky všem za bodíky. :-K

maris maris

24. 10. 2010 08:39

Já taky znám a s menšími obměnami dělám, ale Eli, skutečně vezmeš 5 vajec na 4 plátky ? Mně to připadá moc;-). Je to moc dobré a šťavnaté:-p:-)

indulina28 indulina28

24. 10. 2010 08:22

nadhera...mnam,mnam

zizala zizala (moderátorka)

24. 10. 2010 08:11

Vypadá to náramně Eli, ukládám a bodíkuju ;-)

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

24. 10. 2010 05:20

Ohromne dobre to vyzerá, viem si to živo chuťovo predstaviť. Už som to vybrala z chladničky - budeme mať dnes na obed:-p aj fotka je super:yes:+12:-))

Pajaska Pajaska

23. 10. 2010 23:55

Také dělávám,je to opravdu moc dobré a šťavnaté.Dělá se to podobně i s roštěnkou.Zase fotky k nakousnutí.:yes::-p

Patricie

23. 10. 2010 23:51

:-KNádherné fotky:yes::yes:+

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 10. 2010 23:45

vybusna, je pozdní noční hodina a máš na svědomí mého přítele, který se chudák tak zlekl, jak jsem se začala chlamat:-D:-!:-)):-D Elizo, zase jeden z tvých krásných receptů:-p:yes:

Eliza Eliza

23. 10. 2010 22:52

Tak to se těším; tohle je totiž hrozně zábavné vaření, už dlouho jsem si to tak neužila...;-) Našlehání vajec se smetanou, sekání bylinek, potírání masa česnekem, strouhanku do masa, pak maso se strouhankou do bylinkových vajíček a rovnou házet do oleje...:yes: Cibule na kolečka nestihne rozplakat, bylinky voní tak, jak to umí... A po vložení do trouby klídek na vytvoření přílohy. My jsme měli rozmarýnové brambory, ale jestli můžu - doporučila bych hedvábnou bramborovou kaši s máslem.
Skoro závidím, že budeš zítra vařit, my budeme dojídat zbytky, jako často v neděli (to by má babička nepřipustila...;-):-D ).

isindy isindy

23. 10. 2010 22:32

Plánuji na zítřek nákup masa, na mrazáku už je jen led a kousek petrželky :-( krkovička je jasná, ani ten mrazák nenavštíví, dostane marinádový kabátek a půjde na návštěvu do trouby :-!
Pak dám vědět, jak to dopadlo ;-)

misza misza

23. 10. 2010 21:27

Och bóóže, to jsou fotečky:-p Nádhera:-* Ukládám ;-) +8 :yes:

Colombo65 Colombo65

23. 10. 2010 21:16

Krása a chuťové pohárky šílííííííí !!!;-);-);-)

Suvicka Suvicka

23. 10. 2010 20:59

Myslim, ze si dokazu dost dobre predstavit, jak tahle basta chutna, mam krkovicku moc rada, je to skvele maso. Take ji ruzne zapekam. Posilam 7. bod za inspiraci a jako vzdy, chutne fotky. :yes::-p:-K

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: luxusní zapečená krkovička zapečená krkovice recept na vynikající krkovičku co budeme zítra vařit krkovička recepty bylinková krkovička jak dlouho péct krkovici krkovička zapecena krkovicka krkovice de luxe krkovička de luxe krkovicka zapecena jak dlouho pečeme krkovici krkovicka s bylinkami jak péct krkovičku recept krkovička zapečená krkovice s houbami vynikající krkovicka jak dlouho péct krkovičku krkovice recept

Suroviny: krkovice vepřová, cibule, slanina anglická, česnek, vejce, smetana, hořčice dijonská, čerstvé bylinky, strouhanka, pepř, sůl, olej

TopRecepty.cz

Zapečená bylinková krkovička

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x1EE