Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maďarská kapustová omáčka

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba tepelné úpravy: 45 min

45 min (45 min tepelná úprava)

21. 10. 2010 22:31

Suroviny

Porce: 4-6

Nutriční hodnoty

Energie3 313 kJ / 792 kcal
Bílkoviny27,68 g
Tuky2,21 g
Vláknina41,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 233 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy147,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: starý rodinný recept. V tomto sychravom období toto jednoduché a chutné jedlo dobre zasýti i zahreje.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 10. 2010 22:58

:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: omacka z kapusty omacky kapustová růžička recepty kapusta omacka maďarské recepty recept na kapustovou omáčku maďarská zelňačka kapustova polievka kapustové recepty madarská kapustová polévka madarská zelnačka videorecept kapusta omacka recept kapustová po omacka s kapusty klbásy kelova omacka recept kapustová ruzicka kapustovaomacka recept na omáčku z kapusty kapustove růžičky recepty

Suroviny: kapusta, cibule, brambory, chilli paprika čerstvá, klobása maďarská pikantní, sůl, pepř, kmín celý, majoránka, mouka hladká, paprika sušená sladká, olej, voda, česnek

TopRecepty.cz

Maďarská kapustová omáčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R1mz