Maďarská kapustová omáčka
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 3 313 kJ / 792 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,68 g |
Tuky | 2,21 g |
Vláknina | 41,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 233 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 147,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: starý rodinný recept. V tomto sychravom období toto jednoduché a chutné jedlo dobre zasýti i zahreje.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 1. 2014 15:44
Pajaja: snad omáčka né
7. 1. 2014 15:42
18. 2. 2011 09:15
to vypada uzasne!
23. 10. 2010 04:05
Dakujem za bodíky a pekné hodnotenie
22. 10. 2010 15:53
Iriska, môže to byť aj niektorý druh "zelňačky", v podstate áno
22. 10. 2010 15:34
To je úplně stejné jak zelňačka. Akorát místo zelí je tam kapusta, že jo?
22. 10. 2010 10:04
Tak to musí být ale polívčička! Kapustu, tu tedy můžu, ukládám, vyzkouším, ale už teď si troufám hodnotit. . . +7
22. 10. 2010 09:17
Dobrá polévečka,jistěvyzkouším+1
22. 10. 2010 07:05
vyzerá to veľmi chutne...
22. 10. 2010 06:59
Iby, vypadá úžasně a určitě je výborná...kel můžeme, tak ráda vyzkouším...
22. 10. 2010 06:39
Take ukladam na vyzkouseni, fotecka je lakava.
22. 10. 2010 05:48
Iby co dodať jedine bodik. Ta kelovka vypada bajecne, mnamky
22. 10. 2010 05:20
Tak tuto omáčku si ukládám, mám v mrazáku 2 krabice kapusty, tak mám inspiraci jak ji použít.
21. 10. 2010 23:17
Máme rádi kapustu,onehdy jsem nevěděla jak ji upravit a tak jsem ji zapekla s rýží,Tohle je něco jiného a ukládám.Musí to být výtečné.
21. 10. 2010 22:53
po mamce jsem napul madarka a jsme zvykli na madarskou kuchyni...tohle jsem jeste neslysela,tak ukladam a vyzkousim... +bod
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 2 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 8 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 10 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Právě bylo uvařeno:
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 21 minutami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 33 minutami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 51 minutami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 1 hodinou
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 1 hodinou
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 4 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 4 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak pěstovat, sklízet a sušit majoránku. Oblíbená rostlina je důležitým kořením naší kuchyně
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Další recepty
Tématické fráze: omacka z kapusty omacky kapustová růžička recepty kapusta omacka maďarské recepty recept na kapustovou omáčku maďarská zelňačka kapustova polievka kapustové recepty madarská kapustová polévka madarská zelnačka videorecept kapusta omacka recept kapustová po omacka s kapusty klbásy kelova omacka recept kapustová ruzicka kapustovaomacka recept na omáčku z kapusty kapustove růžičky recepty
Suroviny: kapusta, cibule, brambory, chilli paprika čerstvá, klobása maďarská pikantní, sůl, pepř, kmín celý, majoránka, mouka hladká, paprika sušená sladká, olej, voda, česnek
Maďarská kapustová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R1mz
16 názorů