Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zavináče

Oblíbenou kyselou rybí pochoutku si s tímto receptem můžete snadno připravit i doma. Očištěné ryby naložíme nejprve do octového nálevu, poté je řádně vykucháme a spolu s cibulí, kořením, zeleninou a dalším nálevem naložíme na hotovo.

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 3. 2008 13:54

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie12 551 kJ / 3 000 kcal
Bílkoviny120,00 g
Tuky200,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 10,04 g
Sůl25,00 g
Sacharidy180,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

24. 10. 2008 21:56

rybifarma.blog.cz/0803/plevelne-ryby - já si to nevymyslela, mrkněte na tyhle stránky. Pak je blb ten, který to tam napsal. Dobrou noc

korcka

24. 10. 2008 20:50

candát je jedna z našich nejcennějších ryb a je to dravec. A pěěěkně drahej!!!;-)

Amadeus

24. 10. 2008 20:35

Kdo tvrdí, že candát je plevelná ryba je úplný blb. Jak vidím od autora spagetka potom o rybách nemá ponětí.

spagetka spagetka

19. 10. 2008 18:58

Jo a teď jsem si dala do vyhledavače rybifarma.blog.cz/0803/plevelne-ryby a tam je úplný seznam, co patří mezi plevelné rybky. Tak jsem taky koukala, že tam patří i candát, tolstobik atd. Prostě tam patří ryby, které se nemusí lovit podle míry.
Zas jsem o něco chytřejší, tak se poučte taky. :-D;-)

spagetka spagetka

19. 10. 2008 18:53

mezi plevelné rybky patří např.plotice nebo mřenky. Ale u nás vprodejně ryb to prodávají pod názvem drobné rybky nebo bílé rybky - někdy mají i jednotlivé druhy, spíš je to ale směs a mají to na váhu (většinou zmrazené, ale už jsaem viděla i čerstvé mřenky.) No a v obchodě s rybami by měli každému poradit, co je plevelná rybka - pokudtam jsou odborníci :-))))V Kaufu v mrazáku mívají směs mražených plotic - je to levné, atak to obvykle je hned pryč.

tejaja tejaja

19. 10. 2008 18:10

Ešte odkiaľ ten plevel ?:-D:-D:-D

wow

19. 10. 2008 17:30

:-p:-*:yes::-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zavinace z cejnu zavinace z cejna domácí zavináče jak se dělá zavináč ryby zavinace recept na domácí zavináče recept na domácí zavináče z cejnů nalev na zavinace cejn recepty zavinac ryba zavináč ryba cejn zavinace zavináč z cejna zavináče recept z cejnu zavináče z kapra plevelné rybky zavinace s cejnu jak udělat nejlepší domácí zavináče recept na zavinace z cejna tolstobik

Suroviny: rybičky, sůl, ocet, voda, cukr, cibule, zelenina kořenová, bobkový list, koření nové koření, pepř černý

TopRecepty.cz

Zavináče

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w1J