Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kachna bez práce

Pomalu pečená drůbež zaručí, že maso bude šťavnaté a bude se jen rozsýpat. Navíc je tento způsob pečení kachny bez větší práce, o vše se postará správně nastavená trouba. Společně s knedlíky a zelím se bude kachna na sváteční tabuli vyjímat.

Hodnocení receptu je 5,0 (98×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 310 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 300 min

310 min (10 min příprava + 300 min tepelná úprava)

20. 10. 2010 13:43

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Maja Moravčíková

21. 8. 2017 15:24

Helena: Ja dávam pod kačicu kožu z krku.

pavel

19. 7. 2017 11:28

jitka: tohle není konfitování, to by se to muselo koupat v tuku......

Millene

8. 7. 2017 19:20

No nevím, mě by nebavilo tolik hodin péct kachnu a myslím si, že ani tolik hodin ty kupované se nemusí , protože jsou poloviční než domácí,, nakonec jsou k jídlu jen prsa a stehna, a pro ty tolik hodin? Myslím že 3 bohatě stačí, na těch 140 st. , pak nechat půjhoďku na kůrku. A taky se rozpadne. Vy co tady pečete 11 hodin, no stojí vám to za to? Sní se za 10 minut a tolik času, elektřiny nebo plynu.. Já tedy opravdu ne. I ty 3.5 h. je hodně času s tím strávených.

Helena

4. 7. 2017 08:29

A pokud nemám litinový pekáč a dám do "smaltovaného", nepřipeče se. Má s tím někdo zkušenost. Dík:-?

Ríša

2. 5. 2017 12:41

koukám na telku,po půlnoci zapínám na 100°C a před obědem chvilka grill a jak blatíčko :) tak asi 11h

Vladimír Chvapil

1. 5. 2017 09:59

Skoro přesně takhle podle receptu to dělám nejméně osm let a vynikající, nemusíte to hlídat, mňamka bez práce. Doporučuji akorát ji p<3o po 4 hodinách odklopím a dam ji ještě 30 minut na kůrčičku

Jiřina

26. 4. 2017 23:18

Taky peču na 100°C , pak jen ogriluji. A je super. Peču tak veškerá masa.:-K

Jandula

15. 4. 2017 17:54

Vyzkoušejte rovné 3 hodiny na 140 stupňů a dopéct 30 min na 200 stupňů. Vyzkoušela jsem oba způsoby a ať se to nezdá trochu víc stupňů a o pár minut míň je znát.<3

Erika

14. 4. 2017 21:13

Libuša Bajusová: tak to jste opravdu dobrou kačenu ještě nejedla. Za 90 minut nemůže být nikdy tak dobrá, jako když je pomalu pečená. Já peču dokonce 12 hodin :-D. Ale je pravda, že jsem váhala, než jsem to poprve riskla a dnes už bych jinak nepekla, než pomalu :yes:

Libuša Bajusová

27. 3. 2017 21:44

Mozno je dobra,ale doba pripravy je zdlhava,ja peciem tak 90minut a je super

jitka

29. 8. 2016 17:22

kraken.99: :-) Ano konfitování je skvělý způsob přípravy masička jakéhokoliv, vřele doporučuji.;-)

Jiří Zavadil

22. 7. 2016 11:21

Stačí teplota 100°C a potom zapnu na 10minut gril

Karel

19. 7. 2016 00:58

Soňa: Vyšší spotřeba energie není, protože troubu termostat častěji vypíná.

Anna

16. 7. 2016 14:02

Zkusím tu kachničku takhle upéct už se těším jak si pochutnáme

Doubravka

9. 6. 2016 15:26

Je výborná, dělám jí tak, je to vlastně pomalý hrnec. Ten mám taky, ale na kůrčičku by jsem hrnec musela předělávat do trouby.:yes::yes::yes:

1 2 3 4 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak péct kachnu pecena kachna pečeme kachnu návod jak dlouho péct kachnu jak upéci kachnu měkká kačena doba pečení kachna peceme kachnu kachna recept pečení kachny v el.troubě jak upéct kachnu jak dlouho pečeme kachnu postup při pečení kachny pečená kachna recept kachna recepty jak pečeme kachnu jak péci kachnu kachna pečena jak dlouho se pece kachna kachna v římském hrnci

Suroviny: kachna, sůl, kmín celý

TopRecepty.cz

Kachna bez práce

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X5G8