Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí čtvrtky ve třech omáčkách s nivovými žampiony v bramborových hnízdech

Hodnocení receptu je 5,0 (42×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 10. 2010 20:58

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 052 kJ / 729 kcal
Bílkoviny39,05 g
Tuky37,95 g
Vláknina6,75 g
Cholesterol 366 mg
Sodík 4,79 g
Sůl11,66 g
Sacharidy54,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mysulka mysulka

20. 10. 2010 19:24

;-) vypadá to báječně:yes: určitě někdy vyzkouším;-)

monikaK

20. 10. 2010 14:41

Ivi,nechceš vydat vlastní kuchařku?;-):yes::yes::yes:

isindy isindy

20. 10. 2010 12:21

Suzanno, jak píše Simča ;-) - kuře jsem měla v pekáčku a hnízda na malém plechu. Mám taky jen jeden rošt v troubě a vedle sebe se mi to nevejde, tak jsem prostě pekáček s kuřetem dala až na dno a na rošt dala plech s hnízdy a pustila jen ohřev shora...těch 10 min. stačilo...kuře se dole nepřipeklo, šťávy mělo dost ;-) Nebo prostě kuře vyndat, přiklopit a počkat těch 10 min. na hnízda - ale to trochu zvlhne kurčička a už tolik nekřupe, jak to máme rádi ;-)

suzanna

20. 10. 2010 12:02

Aha:-O mně se dva plechy ani pekáčky do trouby nevejdou, tak mě to ani nenapadlo:-O

Simona Skolakova Simona Skolakova

20. 10. 2010 11:56

Susann,tam se píše,že kaši si dáme do zdobícího sáčku a uděláme hnízda na plech.Myslím si,že se to peče s kuřetem v troubě v patře.jeden plech kuře a druhý plech hnízda.tak tomu rozumím já.;-)

suzanna

20. 10. 2010 11:49

Já zase moc nerozumím tomu, jak ty bramborová hnízda "dáme zapéct na posledních 10 min. ke kuřeti". Možná jsem natvrdlá, ale to takhle nachystáme na vedlejším plechu, a pak opatrně přendáme do pekáče ke kuřatům a upečeme společně nebo jak?:-?

isindy isindy

20. 10. 2010 11:46

Janičko :-), používám naprosto běžné žampiony. Jen je lehce očistím a ani neloupu. Vzhledem k tomu, že žampiony jíme i syrové, tak nám tento čas úpravy stačí ;-)...pokud bys ale měla raději více orestované, určitě by šlo nejdřív v celku na másle trochu orestovat, podusit a pak usadit, naplnit a zapéct :-)

misza misza

20. 10. 2010 11:31

Isahu :-) :-O Nádherně nazdobené.:-* Super recept :yes::yes: +28

yanull yanull

20. 10. 2010 11:00

K hodnocení receptu je již slovní zásoba zcela vyčerpána ;-), proto posílám už jen bodík + 27 a dotaz. Ivi,usuzuji, že máš jiný druh žampionů, než je běžně k dostání. Pokud si koupím ty klasické, myslíš si, že když je "zasadím" do kaše, že 10 minut bude stačit na to, aby nebyly tuhé? Neměly by se před zapečením přece jen trošku také orestovat, třeba na másle?

popletko

20. 10. 2010 09:27

:-p:-p:-p :-K :-K :yes:

Andula

20. 10. 2010 09:03

Vynikajici napad :yes: Dekuji :-K

petrzelka

20. 10. 2010 08:21

Vypadá to skvěle,nemám slov;-):yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

20. 10. 2010 07:41

Ivo díky za radu,vidíš a jak to čtu,tak bych řekla,že je to ostré.:-8,tak si ukládám a zkusím,je fakt,že to vypadá moc dobře;-)

Dana61

20. 10. 2010 07:40

nádherná kombinace - slintám :yes::-D

isindy isindy

20. 10. 2010 07:16

Simco, vůbec to není ostré - jediná pikantní věc je ta lžíce kuřecí chilli omáčky, ale to se rozloží s ostatními chutěmi a vůbec to nepálí....a místo Nivy dej klidně kousek Eidamu nebo třeba špenátu...;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí čtvrtky na žampionech kuřecí čtvrtky omáčka kuřecí čtvrtky v troubě kuřecí čtvrtky recept kuře na žampionech omáčka kuřecí čtvrtky v omáčce omáčka z kuřecích čtvrtek kuřecí omáčka se žampiony kuře se žampiony v sýrové omáčce pečeme kuřecí čtvrtky omáčka ke kuřeti "@simco.com.ve" loc:cz omáčky na čtvrtky omáčky z kuřecích čtvrtek kuřecí čtvrtky na špenátu bramborové rosty omáčky ke kuřeti výborná omáčka z kuřecích čtvrtek recept na kureci ctvrtky kuřecí spodní čtvrtky

Suroviny: kuře čtvrtky, omáčka sweet chicken, omáčka teriaky, omáčka sojová, sůl, slanina uzená, žampióny, sýr niva, brambory, mléko, sůl, máslo, vejce, chilli, pepř čtyř barev, olej olivový

TopRecepty.cz

Kuřecí čtvrtky ve třech omáčkách s nivovými žampiony v bramborových hnízdech

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LJpp