Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moje musaka

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 9. 2010 08:50

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 464 kJ / 828 kcal
Bílkoviny107,62 g
Tuky15,66 g
Vláknina9,48 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 356 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy59,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kacervik

20. 9. 2014 13:32

Dneska jsem dělala k obědu :-) Výbornáá :-)

Katastrophe

12. 9. 2013 01:33

Pro naši rodinu (která lilek opravdu nemusí) je to výborné zpracování, chutnalo nám, takže určitě někdy zopakuji :-K

Gabina_I

30. 4. 2013 11:15

hledala jsem dlouho nějakou předlohu pro musaku a nakonec mě oslovila tato, zítra budu dělat, dám cuketu a batáty napůl s brambory, je to lehká verze, všude byly smetany, zakysanky, mouky a moc těžkých a hutných věcí na strávení. Děkuji za tuto lehkou a svěží předlohu!!! :-K:-K:-K přidávám bodík!

rimanka

6. 9. 2010 07:45

tak to jsem ráda, že chutnalo:-)

srettka

5. 9. 2010 11:01

manžel se nechal inspirovat, tak přikládám foto, byla to večeřička mňam mňam:-p:yes:

Bibinka Bibinka

3. 9. 2010 17:12

Tu jsem jedla v bývalé Jugoslávii ob den, tak moc mi chutnala. Byla to pravá balkánská, ono je jich moc a tato vypadá také velmi dobře. Římanko, dávám 6.bod:yes:

magdalenka magdalenka

3. 9. 2010 15:55

Elizka, neoľutuješ, ak máte radi balkánske jedlá. Je ich viac typov, napr. turecké, bulharské, aj sa mierne odlišujú. Mne osobne vyhovuje hlavne ten spôsob prípravy, aj keď je prácny - v predstihu všetko nachystať do pekáča (uvariť zemiaky, opiecť baklažán, uvariť bešamel, podusiť mäso), potom mám frei a iba strčím do rúry.

Eliza Eliza

3. 9. 2010 15:14

Hezká fotečka...:yes::-K Já jsem tu musaku ještě nikdy nevařila, to budu muset napravit. ;-):yes:

Jenny

3. 9. 2010 15:09

:yes::yes::yes:

magdalenka magdalenka

3. 9. 2010 14:53

Musaku milujem, robím trochu inak (zemiaky predvarené, lilek - kolieska opečené, zapekám so syrovým bešamelom), ale aj táto verzia mi je sympatická.

michsamant michsamant

3. 9. 2010 10:52

:yes: krasne foto aj recept

srettka

3. 9. 2010 10:00

mňam;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bulharská musaka s mletým masem balkánská musaka recept na musaku bulharská musaka recept bulharská musaka turecká musaka musaka bulharská musaka recept musaca musaka recept bramborová musaka recept na musacu recepty na musaku recept na bulharskou musaku recepty musaka turecká musaka recept recept na mousaku musaku pravá musaka zeleninová musaka

Suroviny: maso hovězí mleté, brambory, rajče, paprika čerstvá bílá, lilek, sýr strouhaný, paprika čerstvá červená, pepř, rozmarýn, tymián, sůl

TopRecepty.cz

Moje musaka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Eq2